Pilský Baník řádně namlsal své fanoušky, když soupeře z Božičan vyprášil sedmi kousky, čímž si udržel okresní fotbalový trůn, když k tomu napomohl hattrickem Vlastimil Šimůnek.

Druhou výhru v řadě za sebou brala i toužimská rezerva, která slavila v domácím prostředí dvoubrankové vítězství nad nováčkem z Kyselky.

Na stejné vlně se pak veze i A-tým Děpoltovic, který má taktéž na svém kontě plný počet bodů, když tentokrát na svém pažitu pokořil výběr Verušiček, když zlom v utkání přišel po obrátce stran, kdy Děpoltovičáci vstřelili dvě branky.

Fotbalový azyl v Dalovicích přetavili v první podzimní výhru hráči sedleckého KSNP. Během čtyřiapadesáti minut nastřílel Sedlec Bečovu čtyři branky a zbytek zápasu se nesl již v pohodovém duchu.

Obecní derby mezi Kolovou a Březovou skončilo nakonec po nerozhodném výsledku dělbou bodů. Dělení bodů bylo k vidění i v duelu loňského mistra v podání Dalovic a vicemistra v podání Vojkovic.

Dalovičáci sice šli do vedení ze značky pokutového kopu, který s přehledem proměnil Michal Lorenz, ale za hosty srovnal za pět minut útočník Petr Kocifaj, který tak svému týmu zajistil první bod v novém ročníku soutěže.

Derby horalů, které se odehrálo na nejdeckém stadionu Limnici, bylo dlouho skoupé na góly, i když brankové šance měl jak Nejdek B, tak i Nové Hamry. Nakonec však z toho byla čtyřbranková výhra Nejdečanů, kteří si schovali vše podstatné na závěr zápasu, když během posledních deseti minut vstřelili tři branky.

Okresní přebor Karlovarska, 15. kolo

Nejdek B – Nové Hamry 4:0 (1:0). Branky: 44. Vaník Tomáš (PK), 79. Lutsak Viktor, 80. Halapej Michal, 83. Vašek Jan.

Kolová – Březová 2:2 (1:1). Branky: 34. Bošiak Adrian, 61. Šebeš František – 45. Jíra Ladislav, 78. Coufal František.

Sedlec – Bečov 4:0 (2:0). Branky: 19. Krejsa Petr, 27. Bílý Patrik, 47. Hofman Jaroslav, 54. Shorný Daniel.

Pila – Božičany 7:2 (3:2). Branky: 3. Vavřina Robert mladší, 9. a 68. Jakubal Tomáš, 30. , 72. a 86. Šimůnek Vlastimil, 77. Vavřina Robert starší (PK) – 32. Nedbal Roman, 34. Petr Marcel (PK).

Děpoltovice – Verušičky 2:0 (0:0). Branky: 65. Pospěch, Jan, 69. Ruber Roman.

Dalovice – Vojkovice 1:1 (0:0). Branky: 65. Lorenz Michal (PK) – 70. Kocifaj Petr.

Toužim B – Kyselka 2:0 (0:0). Branky: 78. Nekola Bohumil, 89. Bláha Jiří.