Tedy jak pro který tým. V oficiálně čtrnáctém kole soutěže si připsal na svůj účet dvanáctou výhru Nejdek, který tentokrát vyplenil Radošov, kde pokořil čtyřmi góly složený tým Vojkovic a Kyselky. Velkou zásluhu na tom měl nejdecký kapitán Jiří Schlosser, který si připsal na své konto první jarní hattrick. Na úvod však nezaváhaly ani druhé v pořadí Žlutice, které proměnily svůj výjezd do Plesné v tříbodovou radost, když místní jedenáctku pokořily dvoubrankovým rozdílem.

A opět byl k vidění jeden hattrick, který si připsal na své konto žlutický forvard Aleš Sitek. Naplno bodovala i třetí Toužim, která hostila složený tým Kolové a karlovarské Lokomotivy, který pokořila dvěma góly. Z tříbodového zisku se radovali i žáci Jáchymova, kteří na svém stadionu dokázali pokořit celek Staré Role pěti góly. Za zmínku stojí, že v duelu padlo celkem šest gólů, a všechny měli na svědomí horalé, když pět jich nasměrovali do sítě soupeře a jeden pak nechtěně do své branky.

Až krutou porážku museli skousnout žáci posledního celku tabulky Štědré v souboji se složeným týmem Merklína a Hroznětína. Celkem vytahoval brankář Štědré míč ze své brány sedmnáctkrát. Lví podíl na tom měl kapitán horalů Daniel Klimm, který zatížil konto soupeře deseti kousky. Ten si pak připsal na svůj střelecký účet celkově šestatřicátý zářez a zaslouženě tak vévodí tabulce kanonýrů soutěže. K tomu můžeme připočíst i první jarní hattrick v podání jeho spoluhráče Tadeáše Černého, a také úspěšnou premiéru mladíčka v dresu arbitra Dominika Matejky.

Okresní přebor žáků
Jáchymov – St. Role 5:1 (2:0). Branky: Jakab Jan 2, Frankovič Jan 2, Vlach Petr – vlastní.

Bochov – Útvina 0:5 (0:2). Branky: Janoušek Patrik 2, Korunka Filip 2, Brázda Pavel.

Plesná – Žlutice 2:4 (2:3). Branky: Toman Kamil 2 – Sitek Aleš 3, Ažaltovič Milan.

Vojkovice/Kyselka – Nejdek 1:4 (0:2). Branky: Holý Jakub – Schlosser Jiří 3, Halapej David.

Merklín/Hroznětín – Štědrá 17:0 (12:0). Branky: Klimm Daniel 10, Černý Tadeáš 3, Šida André, Prajka Kristian, Jantoš Rudolf, Dibelka Marek.

Toužim – Kolová/Loko KV 2:0 (1:0). Branky: Šimek Dominik, Surma Karel.

Okresní přebor žáků, 15. kolo: Nejdek – Plesná (sobota, 10.00), Vojkovice/Kyselka – Merklín/Hroznětín (sobota, 12.00, Radošov), Kolová/Loko K. Vary – Jáchymov (sobota, 14.00, Kolová), Stará Role – Štědrá, Žlutice – Bochov, Útvina – Toužim (vše neděle, 10.00).