Fotbalisté Ošových Vrat na půdě favorizovaného Krásného Údolí překvapivě, ale zaslouženě urvali tři body za hubenou jednobrankovou výhru. Tím si připsala Olšová Vrata do tabulky již čtvrtou výhru v soutěži.

Devatenáctou porážku museli skousnout na svém hřišti hráči poslední Údrče, kteří těsně podlehli Bečovu. Ve 23. kole se nedařilo bochovské rezervě, která překvapivě nechala všechny body v Otročíně tamnímu výběru.

Zaváhání druhého celku tabulky využily vedoucí Dvory, které nakonec udolaly rezervu dalovické Čechie a na první pozici si tak vytvořily slibný čtyřbodový náskok před druhým Bochovem B a osmibodový před třetími Dalovicemi B.

IV. třída, výsledky

Otročín – Bochov B 2:1 (0:1)
Hosté vyhráli první dějství brankou z kopaček Jiřího Brabence. Domácí pak dominovali v tom druhém, když se do střeleckých statistik zapsali úspěšní kanonýři Tomáš Veselý a Petr Matouš. Rozhodčí: David Jati. ŽK: 1:3.

Krásné Údolí – Olšová Vrata 0:1 (0:0)
V Krásném Údolí se diváci dočkali brankové radosti až po obrátce stran, když se střelecky zaskvěl hostující forvard Stanislav Němec, který svému týmu zařídil senzační vítězství. Rozhodčí: Tomáš Koudelka. ŽK: 2:1.

Údrč – Bečov 1:2 (0:2)
Dvoubrankové vedení zařídili Bečovu v prvním poločase Havlovicové. Nejprve zamířil přesně mezi tři tyče Martin Havlovic a hned nato Josef Havlovic. Po změně stran stačili domácí fotbalisté brankou z kopaček Petra Heberta upravit ukazatel skóre pouze do konečné podoby. Rozhodčí: Robert Botoš. ŽK: 1:1.

Další výsledek: Dvory – Dalovice B 3:2 (0:0).