Aspiranti jsou dva. Prozatím vévodí tabulce ostrovský FK, který navíc o víkendu přivítá v roli favorita poslední celek tabulky Starou Roli.

Na fotbalový trůn si brousí zuby i v pořadí druhá březovská Olympie, která ztrácí na první příčku pouhý bod, k tomu musíme ještě připočíst, že má jeden zápas k dobru.

O víkendu se Březováci představí na půdě Nejdku. Oba týmy jsou v jarní části stoprocentní, navíc jsou střelecky naladěny, což slibuje nejen kvalitní podívanou, ale také gólové hody.

Třetí do party Nové Sedlo bude plnit roli favorita v souboji s Františkovými Lázněmi a urvat cenné body bude chtít Lomnice, která má namířeno do Chebu, kde se jí postaví do cesty tamní FC.

Prolomit jarní mizérii pojede Toužim do Citic, kde ji však na malém plácku nečeká nic jednoduchého. Královské Poříčí bude hostit v rámci sokolovského derby Horní Slavkov, který si bude chtít napravit reputaci po výprasku od Březové.

Směr Kynšperk se vydá karlovarská Lokomotiva, která bude chtít ukořistit premiérové jarní body v souboji s místním Slavojem.

Krajský přebor, 17. kolo: FC Cheb – Lomnice (dnes, 18.00, UMT), Citice – Toužim (sobota, 15.00), Nejdek – Březová, Ostrov – Stará Role, Nové Sedlo – Františkovy Lázně, Královské Poříčí – Horní Slavkov (vše sobota, 16.30), Kynšperk – Lokomotiva Karlovy Vary (neděle, 16.00).