„Čeká nás hodně nevyzpytatelný soupeř. Pokud se podíváme na jejich výsledky, tak dokázali porazit Dobříš, ale v zápasech, které měli zvládnout, tak body ztráceli. Každopádně my jedeme do Krumlova s jasným cílem, a to bodovat," říká na úvor mariánskolázeňský trenér Stanislav Purkart.

A Viktorie potřebuje body jako sůl. „Ano, tento duel bude o šest bodů. My máme za sebou sérii utkání, kdy jsme hráli proti papírově silnějším soupeřům, a teď nás čekají ti slabší. Takže teď se ukáže, zda na divizi máme, nebo nikoliv," dodává Stanislav Purkart před odjezdem do jižních Čech

V nedělním dopoledni, tedy v 10.15 hodin, vyběhnou hráči ostrovského FK k další bitvě o divizní body, a to na půdu favorizované pražské Admiry. „Nechceme se vrátit s prázdnou," hlásá z ostrovského tábora kouč Ivan Filip. Sám však ví, že jeho výběr čeká náročný zápas. „Bude to hodně běhavý duel," míní.

Po skalpu Aritmy by Ostrováci získali i ten Admiry. „Přes týden byli někteří hráči nastydlí a problémy se zády měl Nerad, tak doufám, že se všichni dají do kupy a z Prahy si odvezeme nějaký bod, i když Admira je podstatně lepší než Aritma, ale uvidíme, jak vše dopadne," přeje si další bodový zisk na hřištích soupeřů ostrovský lodivod.

Z pohledu karlovarských celků zakončí divizní klání karlovarští Buldoci, kteří začnou hrát o patnáct minut později než Ostrov. Tentokrát se na stadionku ve Dvorech představí tým Malše Roudné. „Máme za sebou sérii utkání, ve kterých se nám dařilo, a chceme v tom pokračovat. Věřím, že dokážeme udolat i celek Malše," říká sebevědomě karlovarský kouč Tichota.