Fotbalový mazec. V úvodním kole podzimní části okresního přeboru se opět fotbaloví střelci i mariášníci ženili. Sedm branek bylo k vidění pod Radošovským mostem, kde Kyselka jasně přehrála pilský Baník. V tomto zápase se pak značně fotbalově jiskřilo, když rozhodčí musel chladit horké hlavy hráčů karetním vystřízlivěním, a to v podobě žlutých karet, kterých padlo celkem sedm, a k tomu pak diváci v Radošově viděli ještě jednu červenou.

Šestkrát se radovali ze vstřelené branky Kolováci, kteří s přehledem dovedli domácí duel s Hájkem do vítězného konce. Nebýt pak špatné mušky některých hráčů Kolové, mohl být výsledek ještě vyšší. Velkou zásluhu na první výhře měl kolovský hrající kouč Milan Pokrupa, který se podílel svými parádními nahrávkami na pěti gólech a jako bonus pak jeden vstřelil sám.

Smolné utkání odehrála Březová ve Vojkovicích. Dvakrát v zápase vedla, a k tomu nastřelila ještě břevno a tyčku. Navíc po většinu utkání měla balon na svých kopačkách, přesto odešla ze hřiště jako poražená. Vojkovice totiž ve druhé polovině mače přidaly na obrátkách, a když k tomu přidaly i góly, museli si hráči Březové po skončení duelu řádně drbat hlavy.

Derby nováčků soutěže mezi Merklínem a Verušičkami nemělo vítěze. Soupeři se totiž rozešli na úvod soutěže smírem, když uhráli nerozhodný výsledek. Do statistik se alespoň zapsali největší návštěvou, a to pětasedmdesáti diváky, kteří na merklínský stadion na premiérové utkání v okresním přeboru dorazili.

Tři veledůležité body si připsal na půdě karlovarského Bacardi Bochov. Ten oslabenému soupeři, kterému chyběli čtyři hráči základní sestavy kvůli karetním trestům, nastřílel čtyři branky a po zásluze si na své konto připsal první vítězství.

V posledním utkání prvního kola si pak poradilo nově vytvořené ostrovské béčko na hřišti v Květnové s nováčkem soutěže Sadovem. Sadov se sice v Květnové ujal vedení, nakonec se však z premiérového vítězství radovali domácí, když soupeři nadělili pět branek.

Okresní přebor mužů

Kolová – Hájek 6:0 (4:0)
Kanonádu v podání hráčů Kolové načal hrající kouč Milan Pokrupa, který z třiceti metrů mířil z přímáku přesně pod klacek. O druhou trefu domácích se pak postaral Lubomír Nekoranec a třetí gól obstaral po ťukesu na jeden dotek se svým trenérem Pokrupou Jakub Gábner. Poločasový stav pak stanovil střelou z úhlu Kyrylo Matviienko. Po změně stran navýšil brankový rozdíl svou druhou úspěšnou trefou v duelu Nekoranec a vše podtrhl v podobě šesté branky střídající forvard Martin Míček. Před třiceti fandy zelených kolbišť rozhodoval duel s přehledem sudí František Krejčí.
ŽK: 0:1.

Vojkovice – Březová 3:2 (1:2)
První branku zápasu obstaral ranou z pětadvaceti metrů Tomáš Osza. Domácí poté vyrovnali po přímáku z kopaček Tomáše Svobody a následné přesné hlavičce Jiřího Klofandy. Vedení Březové opět navrátil o chvilku později hlavičkovým obloučkem, který skončil ve vojkovické brance, David Štěpán. Po obrátce stran však stříleli další branky pouze Vojkovičáci. Nejdříve se zapsal do střelecké listiny střídající Jaroslav Hrbek a hned po něm i jeho spoluhráč Marek Matoušek. Před šedesáti diváky pískal duel arbitr Josef Körmöczi.
ŽK: 0:2.

Kyselka – Pila 5:2 (2:1)
Domácím vystřílel dvěma góly zaslouženou výhru novic v kyselském dresu Karel Kotek. Další branky týmu z Poohří pak postupně přidali Petr Čada, střídající mladíček Ondřej Toušek a jednou se ze značky pokutového kopu prosadil i jejich klubový kolega Josef Kliment. Za hosty pak zmírnili porážku přesnými zásahy Jiří Kalman a Rudolf Brožík. Padesátka diváků viděla pod Radošovským mostem nejen šest branek, ale také sedm žlutých a jednu červenou kartu, které viděli hráči v rukou rozhodčího duelu Jiřího Dvořáka.
ŽK: 3:4. ČK: 0:1.

Merklín – Verušičky 1:1 (1:1)
V derby nováčků soutěže padaly góly pouze v prvním dějství, když za domácí mířil přesně do černého Milan Sýkora a za hosty poté Libor Slivčák. Před 75 diváky s přehledem odpískal zápas sudí Šeda.
ŽK: 2:3.

Bacardi – Bochov 0:4 (0:1)
Dvakrát se radoval ze vstřelené branky bochovský šutér Luděk Holba. O zbylé dvě branky se pak podělili Bochováci Robert Kajzar a Karel Hykš. Před třiceti fanoušky řídil utkání arbitr Josef Körmöczi.
ŽK: 1:1.

Ostrov B – Sadov 5:1 (1:1)
Hosté šli do vedení, když si domácí nechtěně srazili střelu Petra Krejsy do vlastní branky. Ukazatel skóre pak srovnal ze značky pokutového kopu kapitán Ostrova B Roman Koročinský. Po změně stran pak Ostrov B přidal další branky, ale to již hrál Sadov bez dvou vyloučených hráčů. Dvakrát se střelecky zaskvěl kanonýr Aleš Holoubek a jednou mířili do sadovské branky přesně i jeho spoluhráči Lukáš Piskáček a Filip Tomáň. Před sedmdesátkou diváků rozhodoval utkání rozhodčí Vít Hrubý.
ŽK: 2:3. ČK: 0:2.