Ta je připravena v sobotním odpoledni na půdě pilského Baníku, kde se představí Stružná. V tomto souboji se bude hrát o fotbalový trůn, na kterém prozatím sedí struženský výběr. „Rádi bychom navázali na dobrý vstup do podzimní části. Čeká nás sice těžké utkání, rádi bychom bodovali naplno, ale rozhodne se až na hřišti. Byl bych moc rád, kdybych ve třetím vzájemném souboji s Pilou vstřelil svou třetí branku, která by znamenala výhru," přeje si struženský útočník Jonáš Šabata.

Další kvalitní fotbal je nachystán na půdě starorolské rezervy, tam se totiž představí Dalovice. „Ze Staré Role se odvážejí body hodně těžko. Pro nás to nebude jednoduché utkání, ale určitě se o body popereme," vzkazuje soupeři dalovický kapitán Tomáš Stolín. Napilno bude mít na hřišti na Panoramě Jáchymov, kterému se postaví do cesty nováček z Verušiček.

„Sice nám nevyšel podzim podle našich představ, ale hrajeme doma, a tak musíme naplno bodovat," dobře ví jáchymovský špílmachr Tomáš Hron. Navrátit se na vítěznou vlnu bude chtít Bečov, který se představí v chyšském podzámčí v utkání s tamním béčkem. „Chceme urvat tři důležité body, vše ostatní je pro nás ztrátou," míní bečovský Ladislav Kába. Hned dva úkoly má před sebou kolovský Ajax, který bude chtít urvat premiérové body, a k tomu tak přidat i první branku v podzimní části. Jenže soupeřem mu bude nováček z Děpoltovic, který bude chtít také bodovat za tři body.

„V tradiční okresní baště v Kolové nás proti Kolhau Citizens čeká především psychologické utkání. Ztráty vinou zranění jsou po třech kolech příliš vysoké a limitují nás na všech postech, včetně brankáře. Přesto věřím, že trenér Bičanik dokáže znovu namixovat třaskavý koktejl. Ještě stále má kam sáhnout. Rozhodně chceme bodovat," komentovala děpoltovická kometa loňského ročníku Pavel Janiss. Nováček z Útviny bude hostit jedenáctku Božičan a Březová přivítá na svém hřišti pod březovskou přehradou výběr kyselského SK.