Ve čtvrtém kole krajského fotbalového přeboru budou k vidění opět některá zajímavá utkání. Vše odstartuje karlovarská Lokomotiva, která v sobotním dopoledni hostí na svém hřišti na Růžovém vrchu poslední tým krajské tabulky FC Cheb.
Další bezbodový tým Aš přivítá jedenáctku Nové Role, která má na kontě prozatím po třech kolech jeden bod. Stejně je na tom i nováček z Mariánských Lázní, který bude usilovat o body v duelu s Novým Sedlem. Starorolský tým prověří v derby fotbalisté Nejdku a Chodov zamíří na horkou půdu Ostrova. Královské Poříčí bude hostit lídra přeboru z Trstěnic. Čvrté kolo pak zakončí Toužim v zápase s Františkovými Lázněmi.

Loko K. Vary (8) – Cheb (16)
Domácí hráče čeká povinné vítězství, i když to bude mít nesmírně těžké, jelikož Cheb už bude chtít v soutěži konečně bodovat.
Náš tip: 1

Stará Role (4) – Nejdek (11)
Starorolským se v domácím prostředí velmi daří. Nejdek zatím svou optimální formu hledá.
Náš tip: 1

Ostrov (6) – Chodov (3)
Další zajímavé utkání. Ostrov dal šanci mladým perspektivním hráčům a zatím se mu to skvěle vyplácí. Chodov však patří ke špičce krajského přeboru.
Náš tip: 0

Aš (15) – Nová Role (13)
Šlágr čtvrtého kola přeboru. Tým Aše se bodů v nové sezoně ještě nedočkal. Novorolští na tom nejsou o nic lépe. Ve třech kolech brali pouze bod. Zvítězí ten kdo bude mít více fotbalovějšího štěstí, které by se tentokrát mělo přiklonit k domácímu týmu.
Náš tip: 1

Kr. Poříčí (9) – Trstěnice (1)
Poříčí zaznamenalo první porážku až ve třetím kole v Toužimi. Trstěnice zatím neztratily ani bod a vládnou tak šestnáctičlennému krajskému peletonu.
Náš tip: 2

M. Lázně (12) – N. Sedlo (5)
Nováček z Mariánek si v uplynulém kole připsal první výhru. Nové Sedlo se však zlepšuje od utkání k utkání a i v lázeňském městě nevyjde bodově naprázdno.
Náš tip: 2

Kraslice (7) – D. Rychnov (14)
Kraslice si z nováčků vede nejlépe. Navíc v domácím prostředí neprohrávají. Rychnov se prozatím nedostal do potřebného tempa a určitě bude chtít ukořistit právě na hřišti Kraslic nějaké body.
Náš tip: 0

Toužim (2) – Fr. Lázně (10)
Aktuálně druhý tým tabulky přivítá na svém hřišti trápacíc se františkolázeňské „kohouty“. Toužim je v domácím prostředí těžko k poražení a slavit vítězství bude i tentokrát.