Propadlá registrace. Ta nadělala v uplynulém týdnu fotbalistům žlutického Sokola pořádné vrásky na čele. Nováček krajského přeboru totiž nějak opomněl prodloužit hostování svému hráči, a v utkání s Dolním Rychnovem na to přišli rozhodčí, kteří správně nepustili hráče do hry.

Pak ale přišlo na program kontrolování zápisů z předešlých utkání a bylo vymalováno. Hráč s propadlou registrací totiž nastoupil ve všech utkáních jarní části, proto je spravedlivě disciplinární komise KKFS všechna kontumovala ve prospěch soupeřů žlutického týmu.

 V úvodním kole Žlutice podlehly Staré Roli 1:5, tento výsledek zůstal nezměněn.

Ve druhém kole Žlutice pokořily Bukovany 6:0, nakonecz toho byla kontumace 3:0 ve prospěch posledních Bukovan.

Nejvíce pak vydělala na žlutické hrubce, která není k vidění snad ani ve IV. třídě, vedoucí Toužim, ta totiž prohrála ve Žluticích 2:4, ale po dodatečné kontumaci 3:0 si na čele tabulky krajského přeboru vytvořila sedmibodový náskok před druhými v pořadí Mariánskými Lázněmi.

Sáhnout do svědomí by si však měli i rozhodčí z předešlých utkání, kteří jaksi taky nějak opomněli řádně zkontrolovat registrační průkazy.

Naštvaný tak může být dvojnásob žlutický útočník Matěj Strejček, který tak přišel o post nejlepšího střelce krajského přeboru, když přišel o šest branek.

Snad se tak pod Vladařem z této fatální chyby do budoucna poučili.