Ještě šest týmů se totiž může dočkat premiérového bodového zisku. Mezi těmito týmy bude i Sadov, který na úvod nestačil v domácím prostředí na výběr Děpoltovic. I ve druhém kole se Sadováci představí na svém stadionku, na kterém tentokrát budou bojovat s jedenáctkou Perninku, která taktéž v prvním kole na body nedosáhla. Dalovické béčko, které také vyšlo v zahajovacím kole bodově naprázdno, zamíří na půdu Dvorů a Slavie Junior, která se zapsala do historie dalšího ročníku negativně, a to překvapivou kontumací hned na úvod, bude hostit taktéž bezbodové Počerny.

Poslední tým tabulky Verušičky si to namíří na horkou půdu hroznětínské rezervy a naopak vedoucí celek tabulky žlutické béčko se bude prát o body doma s týmem Děpoltovic. Zajímavý souboj je nachystán i v Bochově, kde se tamní rezervě postaví do cesty mužstvo Bečova. Podruhé se na svém pažitu představí i Potůčky, které budou tentokrát hostit celek Štědré.

III. třída, 2. kolo
Slavie Junior – Počerny (sobota, 15.00), Potůčky – Štědrá (sobota, 15.00), Žlutice B – Děpoltovice (sobota, 17.00), Bochov B – Bečov (neděle, 14.00), Hroznětín B – Verušičky (neděle, 17.00), Dvory – Dalovice B (neděle, 17.00, Dvory), Sadov – Pernink (neděle, 17.00)