Tamní rezerva tu totiž bude hostit v souboji o čelo tabulky béčko Bochova.

Oba soupeře od sebe dělí v tabulce pouhý jeden bod, a tak se dá očekávat pořádná fotbalová podívaná.

Navíc se Bochovákům postaví do cesty sedlecká střelecká komanda v čele s Jiřím Ostenem, který má na svém kontě již dvacet vstřelených branek. O osm méně jich nasbíral jeho spoluhráč Jan Budil, a jedenáctkrát pokořil branku soupeře sedlecký mladíček Vladimír Vála.

V dresu Bochova to prozatím ve IV. třídě nejvíce pálí Ivo Macháčkovi, který napaběrkoval na své konto sedm přesných zásahů.
Takže i v tom souboji si fanoušci střeleckých hodů mohou přijít na své. V případě dělby bodů však může poskočit do čela tabulky třetí v pořadí Štědrá, která se v domácím prostředí představí v derby s otročínskou Budoucností.

Hodně napilno bude mít na hřišti v Žalmanově Stružná, která se bude prát o body s jedenáctkou sešívaných z Krásného Údolí.
Potvrdit výhru z uplynulého kola na půdě Údrče budou chtít v domácím prostředí fotbalisté Olšových Vrat, kterým bude soupeřem jáchymovská rezerva.
Perninské béčko pak bude hostitelem Valče.

IV. třída, 20. kolo: KSNP Sedlec B – Sokol Bochov B (sobota, 14.00), Agro Stružná – Slavie Krásné Údolí (neděle, 15.00, hřiště Žalmanov), Sokol Olšová Vrata – TJ Jáchymov B (neděle, 17.00), Sokol Štědrá – Budoucnost Otročín (neděle, 17.00), Sokol Pernink B – TJ Valeč (neděle, 17.00).