Mezi tři tyče se překvapivě při absenci gólmanů postavil nejlepší kanonýr Jirka Osten, který si na své konto připsal v utkání s Plesnou nulu, když jeho tým povodil nováčka soutěže v poměru 3:0.

V prvním poločase se dočkali fanoušci jen jedné brankové radosti, když jedovatou střelu vyslal na gólmana Plesné sedlecký Jan Budil, ten stačil balon pouze vyrazit před sebe, kde už číhal osamocený Jaroslav Hofman, který v klidu zasunul míč do branky domácích.

Ve druhém poločase sice přidal nováček z Plesné na aktivitě, přesto opět inkasoval. V 55. minutě si totiž nejvýše naskočil na rohový kop Svobody Petr Florián, který hlavou zajistil svému týmu dvoubrankové vedení. Plesná však i po druhém gólu nesložila zbraně a bojovala. Otevřela hru a to byla voda na sedlecký mlýn. Rychlé výpady do otevřené obrany domácích ale hosté nedokázali brankově potrestat.

Až v 80. minutě ukázal něco málo ze svého fotbalového umu sedlecký dorostenec Milan Svoboda, když vybojoval na své polovině balon, který si následně píchnul mezi dva stopery Plesné, a hned nato pelášil osamocen na branku Plesné. Následný brejk nakonec fotbalovou žabkou dotáhl do gólového konce, čímž tak definitivně pohřbil veškeré naděje domácího celku. Pro Svobodu to pak byl třetí gól ve třetím utkání v řadě.

Pozadu však nezůstali ani další dorostenci v dresu Sedlce Limani či Šik, kteří dokázali, že pro sedlecký klub jsou velmi dobrým příslibem do fotbalové budoucnosti.

Plesná – Sedlec 0:3
Branky: Hofman, Florián, Svoboda. Poločas: 0:1. Rozhodčí: Kozák.
Sedlec: Osten – Vyskočil, Hruška, Florián, Šik – Svoboda, Hofman, Kusovský, Budil – Kováč, Limani (stř. Tlášek). Trenér: Jiří Lehečka. ⋌(sei)