Otázkou zůstává, kdo doprovodí do krajské I. A třídy vedoucí Skalnou. Adepti jsou hned tři, Útvina, Kynšperk a Hroznětín. Na jednoho však zbyde černý Petr. Druhý celek tabulky totiž bude moci oslavovat postup, zatímco třetího v pořadí bude čekat baráž o postup.

Zajímavý souboj je nachystán v Lokti, kde se představí horalé z Jáchymova. Skalná se představí na půdě béčka Královského Poříčí a Útvinu čeká domácí derniéra se Studánkou. Kynšperk se taktéž představí doma v souboji se Sedlecem a Hroznětín zamíří do Ostrova, kde ho prověří tamní rezerva. Hodně náročný duel pak čeká horaly z Jáchymova, kteří se utkají o důležité záchranářské tři body na půdě Lokte. Na stejné vlně se pak ponese i mistrovské utkání Dolního Žandova, který v rámci derby vyzve na svém pažitu jedenáctku Teplé.

I. B třída

Královské Poříčí B – Skalná (sobota, 10.00), Loket – Jáchymov (sobota, 13.30), Kynšperk – Sedlec (sobota, 15.00), Dolní Žandov – Teplá (sobota, 16.00), Útvina – Studánka (sobota, 17.00), Ostrov B – Hroznětín (sobota, 17.00, hřiště Ostrov)