Na programu bude magnet kola, ve kterém půjde o první pozici. Střetnou se v něm vedoucí Děpoltovice a druhý v pořadí Sadov. Oba soupeři mají na své kontě shodně dvaatřicet bodů, takže se dá předpokládat kvalitní podívaná.

A aby toho nebylo málo bude se bojovat i o čtvrtou příčku. V tomto souboj se postaví v Chyši aktuálně čtvrtá chyšská rezerva pátému Hájku. I v tomto případě mají oba soupeři shodně bodů, a to devětadvacet.

Malé derby se plánuje do Verušiček, kde se představí žlutické béčko. Hroznětín B vyzve doma celek Štědré a Stanovice v domácí premiéře budou bojovat o první body s Potůčky. Třetí tým okresní tabulky Stružná pak bude hostit sedleckou rezervu a Počerny se na svém pažitu představí v souboji s posledním týmem tabulky Pilou B. 

III. třída: Počerny – Pila B (sobota, 15.00), Děpoltovice – Sadov (sobota, 16.00), Chyše B – Hájek (sobota, 16.00), Verušičky – Žlutice B (neděle, 14.00), Stružná – Sedlec B (neděle, 15.00, Žalmanov), Hroznětín B – Štědrá (neděle, 16.00), Stanovice – Potůčky (neděle, 16.00).