900. Tolik minut čekali na vítězství v rámci okresní IV. třídy fotbalisté Krásného Údolí. Dočkali se. V předposledním kole podzimní části v derby pokořili Otročín rozdílem třídy, a na své chudé konto si tak připsali cenné tři body.

V domácím prostředí zaváhal vedoucí tým tabulky ze Stanovic, který těsně podlehl výběru Olšových Vrat. V tomto utkání si přišli diváci nejen na jednu branku, ale také sedm žlutých a dvě červené karty. Na tři body na svém pažitu dosáhla i Údrč, která si poradila s pilskou rezervou.

IV. třída, výsledky

Stanovice – Olšová Vrata 0:1 (0:0)
O tříbodovém zisku hostů rozhodl až po změně stran jedinou přesnou ranou, která skončila mezi třemi tyčemi, Jakub Novák, a to navíc Olšová Vrata dohrávala utkání bez dvou vyloučených hráčů. Rozhodčí: Josef Körmöczi. ŽK: 2:5. ČK: 0:2.

Údrč – Pila B 3:1 (1:1)
Výhru domácím borcům vystřílelo trio úspěšných kanonýrů ve složení Petr Berky, Martin Chytka a Petr Hebert. Za hosty si připsal na své konto čestný úspěch Vlastimil Šimůnek. Rozhodčí: Vít Hrubý.

Otročín – Krásné Údolí 0:5 (0:0)
Vše podstatné se odehrálo na otročínském pažitu až po změně stran, když se dvakrát zapsal do střelecké listiny hostující Ondřej Olejník a jednou pak skórovali jeho spoluhráči Milan Korunka, Vladimír Hudec a Jan Drbal.