V oficiálně osmnáctém kole soutěže totiž Chodováci prakticky ´zabili´ dvě mouchy jednou ranou. Nejdříve zvládli důležitý souboj v Nejdku, kde sice prohrávali, ale poté šesti góly otočili zaslouženě ukazatel skóre ve svůj prospěch. K tomu můžeme připočíst výhru složeného týmu chebského FC a Lipové nad druhým Ostrovem, což znamenalo pro Chodov další bonus v podobě osmibodového náskoku právě před druhým Ostrovem.

Na třetí příčce se udrželo Nové Sedlo, které bralo tři body v Mariánských Lázních, když se o obě vítězné trefy postaral Daniel Petřík. O velké překvapení se postarali dorostenci Staré Role, kteří čeří spodek tabulky, když si vyšlápli ve Františkových Lázních na tamní výběr, kterému nasázeli sedm branek.

Třetí výhru Staroroláků v soutěži zařídili pouze dva střelci, a to Jakub Došek, který vstřelil čtyři branky, a Tomáš Molčan, který skóroval třikrát. Na body dosáhla i Aš, která si dojela pro tři body do Horního Slavkova.

V posledním utkání urvala výhru na půdě složeného týmu Sedlece a karlovarské Lokomotivy chebská Hvězda, pro kterou to byla čtvrtá výherní radost v soutěži. Naopak pro složený tým z Karlovarska to byla šestnáctá prohra v řadě za sebou.

Výsledkový servis:
FC Cheb/Lipová – Ostrov 3:0 (0:0). Branky: Tůma Nicolas 2, Dvořák Jan.

Mar. Lázně – Nové Sedlo 1:2 (1:1). Branky: Daněk Miroslav – Petřík Daniel 2.

H. Slavkov – Aš 2:3 (1:1). Branky: Legr David 2 – Skwierawski Witold, Švec Robin, Wimmer Andrew John.

Fr. Lázně – St. Role 2:7 (0:4). Branky: Heller Matěj 2 – Došek Jakub 4, Molčan Tomáš 3.

Nejdek – Chodov 1:6 (1:2). Branky: Neudert Filip – Heřman Roman, Jiráček Jan, Boči Martin, Jiroušek Jakub, Rau Jakub, Mařík Jakub.

Další výsledek: Sedlec/Lokomotiva Karlovy Vary – Hvězda Cheb 1:2.