Po neúspěchu na půdě Vintířova, dalším v domácím prostředí v souboji s Chyší neuspěla Stará Role ani na půdě chebské Hvězdy. Tam totiž prohrála dvoubrankovým rozdílem 0:2.

„Hrálo se na hřišti připomínajícím tankodrom, navíc se k tomu přidal silný vítr, ale podmínky byly pro oba týmy stejné, přesto jsme chtěli získat alespoň bod,“ načal své ohlížení obránce Staré Role Ondra Kothera.

Staré Roli se bodový plán dařilo naplnit jen do čtyřicáté minuty, kdy si nechtěně vstřelila vlastní branku. „Pět minut před koncem první půle prošel z pravé strany do našeho vápna chebský hráč, který následně prudce zacentroval z brankové čáry, a já letící míč bohužel trochu tečoval. Náš brankář pak už na balon nereagoval a vrazil si ho do brány,“ smutnil Kothera. Po změně stran chtěli Staroroláci co nejdříve vyrovnat, ale jak tomu bývá, nepodařilo se, a naopak podruhé inkasovali.

„Na začátku druhé půle jsme se snažili vyrovnat, bohužel při naší snaze jsme udělali chybu a po ztrátě míče na půlce přišla rychlá rozehrávka domácích, když posléze pádil jejich útočník sám na bránu a zvýšil na rozdíl dvou branek,“ podotkl obránce Staré Role.
Pak už to bylo z obou stran nemastné neslané. Za zmínku stojí alespoň hlavička starorolského Sochora, kterou ale chebský brankář zlikvidoval, a Stará Role tak i napotřetí vyšla bodově naprázdno.

„Na konci jsme mohli po řadě rohů a standardních situací i vyrovnat, ale gól nám nebyl prostě souzen. Jednou hlavičkoval z rohu Aleš Sochor, ale brankář domácích to vychytal. Pak z jedné akce netrefil z docela těžké situace Slakoper prázdnou branku. Jinak na Chebácích šlo vidět odhodlání vyhrát. Neustále nás napadali i na naší půlce. U nás někteří hráči si jdou zápas jen odstát, nemají chuť zabojovat, bohužel, a to na body nestačí,“ míní Kothera.