Je to tady. O víkendu, respektive v sobotu 11. srpna zahájí svou podzimní část krajský přebor. A opět je se na co těšit. Tradičně bude bojovat o postup šestnáct týmů.

Letos krajský přebor připravil pro fanoušky jednu změnu. Veškerá utkání se totiž vesměs budou hrát v sobotu. Neděle nebude v podzimní části ani jednou. V soutěži se představí tři nováčci, chebský FC, ašská Jiskra a Lomnice. Trojlístek zmiňovaných týmů však už má s krajským přeborem zkušenosti, takže se fanoušci mají na co těšit.

Vše odstartuje v sobotním dopoledni. To se na hřišti na ašské Střelnici postaví od 10.30 hodin nejméně na devadesát minut domácímu týmu do cesty ostřílené Nové Sedlo. Od 15.30 pak bude na programu souboj Františkových Lázní a Ostrova. Zbylých šest duelů pak bude mít shodný začátek, a to v 17.00 hodin. Zajímavé derby bude na pořadu v Citicích, kde se bude prát o premiérové mistrovské body s tamní jedenáctkou nováček z Lomnice. Druhé derby se odehraje o několik kilometrů dále, a to ve Vintířově, kterému bude soupeřem Horní Slavkov.

Do chyšského podzámčí pak zamíří výběr Mariánských Lázní, který bude usilovat o tříbodový zisk nad místní jedenáctkou. Ostře sledovaný duel bude připraven na půdě Královského Poříčí, kde se představí tým chebské Hvězdy. Fotbalově žhavo bude i na hřišti chodovského Spartaku, kam se dostaví mužstvo zpod Vladaře, Žlutice. Posledním, kdo zasáhne do úvodního podzimního kola, bude celek Staré Role, který přivítá na svém hřišti nováčka FC Cheb.

Krajský přebor, I. kolo

Aš – Nové Sedlo (sobota, 10.30, Střelnice), Františkovy Lázně – Ostrov (sobota, 15.30, UMT), Chyše – Mariánské Lázně (sobota, 17.00), Chodov – Žlutice (sobota, 17.00), Královské Poříčí – Hvězda Cheb (sobota, 17.00), Vintířov – Horní Slavkov (sobota, 17.00), Citice – Lomnice (sobota, 17.00), Stará Role – FC Cheb (sobota, 17.00)