Jednu z nich pak odehrál účastník III. třídy TJ Stružná na svém hřišti v Žalmanově, když si pozvala tým okresního přeboru SK Kyselka. Nakonec se z těsného vítězství radovali hráči Stružné, když o své výhře 2:1 rozhodli po změně stran.

Od úvodních minut bylo k vidění na hřišti hodně nepřesností, které se však během utkání pomalu vytratily. Poté se oba týmy prezentovaly bojovností a nasazením, občas to pak na hřišti pořádně zajiskřilo.

Největší brankovou příležitost v prvním dějství spálil kyselský útočník Lukáš Parma, který  nedokázal usměrnit skákající balon do struženské branky, když ho parádně vychytal domácí brankář Novák. Brankově uhodilo až po změně stran, když ve 46. minutě nachytal na švestkách  střídajícího gólmana Stružné Kamarádka kyselský Jan Vyskočil.

Domácí však nesložili zbraně a bojovali a to se jim následně vyplatilo. V 66. minutě vyrovnal po nedorozumění kyselské obrany Karel  Brančík a tři body zajistil Stružné o devět minutek později přesnou ranou Tomáš Brančík.

Stružná – Kyselka 2:1
Branky: 66. K. Brančík, 75. T. Brančík – 46. Vyskočil. Poločas: 0:0.
Stružná: Novák (45. Kamarádek) – Synek, Cibulka, B. Dotzauer, J. Dotzauer – Hlavatý, K. Brančík, Št. Brančík, Rehák – Untermüller, T. Brančík.
Kyselka: Holík  – Bláha, Kliment, Vyskočil, Buťa –  Hlaváč, Országh, Miloš, Dvořák – Freivalt, Parma.