Překvapivě jde o vintířovský Baník, který neuspěl na půdě chebské Hvězdy, pro kterou naopak to byla premiérová výhra v soutěži. Druhým týmem, který vyšel i napodruhé bodově naprázdno, je nováček soutěže, chebský FC, který tentokrát nepochodil v Novém Sedle.

I pro Sedlo to byla premiérová výhra v podzimní části. Dalším týmem, který si připsal první bodový zisk, byly Žlutice, které doma pokořily v rámci karlovarského derby Starou Roli. První bod brala i Chyše, která sice na půdě nováčka z Aše prohrávala již dvoubrankovým rozdílem, ale nakonec z toho byla po nerozhodném výsledku alespoň dělba bodů.

Derby lázeňských klubů zvládly lépe Mariánské Lázně, které pokořily Františkovy Lázně dvoubrankovým rozdílem a po zásluze kralují průběžné tabulce.

 Druhé utkání, druhá výhra. Tak takovou bilanci má na svém kontě i Horní Slavkov, který obstál v rámci sokolovského derby na svém pažitu v souboji s nováčkem Lomnicí, kterou poslal domů bez bodu.

I ve druhém sokolovském derby se radovali z vítězství domácí hráči, a to ti z Citic, kteří udolali překvapivě jedenáctku chodovského Spartaku. Tři body oslavoval v domácím prostředí Ostrov, který si vyšlápl na výběr Královského Poříčí.

Výsledky, II.kolo

Nové Sedlo – FC Cheb 3:1
Dvě branky vítěze obstaral Josef Vican a jednou se brankově radoval i jeho spoluhráč Filip Škarda. Za hosty zmírnil porážku přesným zásahem Aleš Král.
Branky: Josef Vican 2, Filip Škarda – Aleš Král. Poločas: 1:0. Rozhodčí: Chládek – Aubrecht, Nehasil, DS Kozel. ČK: 0:1 (Benkovský).

Žlutice – Stará Role 2:1
Pod Vladařem padaly branky až po změně stran, když se v dresu domácích prosadili Tomáš Forejt a Martin Sitek, za hosty pak skóroval Lukáš Hrudkaj.
Branky: Martin Sitek, Tomáš Forejt – Lukáš Hrudkaj. Poločas: 0:0. Rozhodčí: Lego – Homr, Hodek, DS J. Novotný.

Citice – Chodov 2:1
Sokolovské derby mělo překvapivého, ale zaslouženého vítěze, když se o branky domácího výběru podělili Václav Dobřemysl a Miroslav Moule. Za hosty si připsal jediný úspěch na své konto Martin Vachník.
Branky: Václav Dobřemysl, Miroslav Moule – Martin Vachník. Poločas: 2:0. Rozhodčí: Cvrk – Fraško, Fiala, DS Adamec. ČK: 1:1 (Sopr – Kopecký).

Horní Slavkov – Lomnice 4:3
V sokolovském derby slavil výhru domácí tým, za který dvakrát zamířil přesně mezi tři tyče Martin Chmelík a jednou pak Aleš Novák a Jiří Drobný. Za hosty poté byli střelecky úspěšní Zbyněk Joza, Josef Janovský a Tomáš Zindl.
Branky: Martin Chmelík 2, Aleš Novák, Jiří Drobný – Tomáš Zindl, Zbyněk Joza, Josef Janovský. Poločas: 2:1. Rozhodčí: Vokoun – Chrástecký, Balhar, DS Rajtmajer. ČK: 1:1 (Valta – Joza).

Aš – Chyše 3:3
V dresu nováčka z Aše se opět střelecky zaskvěl Pavel Veleman. O zbylé dvě branky Aše se podělili Michal Turták a Michal Kohuťár. V dresu hostů pak zařídili přesnými zásahy dělbu bodů Jiří Hanzlíček, Lukáš Vojta a Václav Pavelka.
Branky: Pavel Veleman, Michal Turták, Michal Kohuťár – Jiří Hanzlíček, Václav Pavelka, Lukáš Vojta. Poločas: 2:0. Rozhodčí: Šmat – Melničuk, Balhar, DS Adamec.

Ostrov – Královské Poříčí 2:1
Hosté vyhráli v Ostrově první dějství gólem Pavla Moravce, domácí pak otočili ukazatel skóre ve svůj prospěch po změně stran, když se do střeleckých statistik zapsali Jakub Vrba a Petr Hladík.
Branky: Petr Hladík, Jakub Vrba – Pavel Moravec. Poločas: 0:1. Rozhodčí: Krejčí – Hányš, Vasilko, DS Sedláček. ČK: 0:1 (Krupička).

Hvězda Cheb – Vintířov 2:0
V Chebu se odehrálo vše podstatné již v prvním poločase, když se v dresu domácích brankově radovali Pavel Hudeček a Radek Čížek.
Branky: Radek Čížek, Pavel Hudeček. Poločas: 2:0. Rozhodčí: Rousek – Tichota, Hodač, DS Stančík.

Další výsledek: Mariánské Lázně – Františkovy Lázně 2:0.