Zvláště pak lídr tabulky Slavoj Bečov se bude mít co ohánět. Fotbalový los mu přiřknul do cesty čtvrtý celek tabulky Štědrou, odkud se vozí body jen poskrovnu. O něco lépe dopadl druhý v pořadí Sadov, který se představí svým divákům v utkání se žlutickou rezervou. Zaváhání předešlých týmů pak mohou notně využít třetí v tabulce Potůčky, které doma neprohrávají, a tímto heslem se budou řídit i v utkání s Hroznětínem B.

Pernink vyzve na svém hřišti v souboji tabulkových sousedů Verušičky a na stejné vlně se ponese i utkání Slavie Junior s Bochovem B. I v tomto utkání půjde o šest bodů, takže fanoušci se mají na co těšit. Urvat premiérové podzimní body budou chtít na plácku v Počernech proti tamnímu výběru hráči poslední dalovické rezervy. Na bodové šňůře budou chtít zůstat i Děpoltovice, které se představí ve Dvorech.

III. třída, 8. kolo: Počerny – Dalovice B, Štědrá – Bečov, Potůčky – Hroznětín B (vše sobota, 15.00), Pernink – Verušičky (sobota, 16.00), Slavie Junior – Bochov B (sobota, 16.00, Loket), Dvory – Děpoltovice (neděle, 16.00, Dvory), Sadov – Žlutice B (neděle, 16.00).