„Utkání jsme nezačali vůbec špatně, během první dvacetiminutovky jsme si vytvořili tři čtyři gólové šance, ale nedokázali je brankově zúročit. Poté se hra vyrovnala a do šaten se šlo za bezbrankového stavu," ohlédl se za prvním poločasem v souboji s účastníkem krajského přeboru Karel Tichota.

Po změně stran však přišel pro karlovarský výběr šok, když dvakrát inkasoval. Hráči v dresu 1.FC sice bojovali, ale nakonec pouze snížili v závěru duelu na rozdíl jedné branky, na víc jim už nezbyl čas.

„Po poločasovém prostřídání už jsme nehráli to, co jsme chtěli. Výkon některých hráčů nebyl dobrý a to se promítlo i do samotné hry. Byl jsem zklamaný z přístupu především mladších hráčů, kteří nepodali takový výkon, který jsem čekal. O jedinou branku našeho týmu se pak postaral v závěru zápasu ze standardní situace Daniel Krlička," hodně se zlobil po druhém poločase karlovarský trenér.

Karlovarský tým v sobotu 13. února zamíří k dalšímu utkání, tentokrát do Chomutova, kde se střetne od 11.00 hodin s tamním FC, který hraje divizní skupinu B.

„Chomutov bude bezesporu kvalitní soupeř, což jen v rámci přípravy kvitujeme. Chybět nám budou i nadále zranění Staněk a Maňák, kde to vypadá na delší rekonvalescenci, tak uvidíme, zda stihnou start jarní části divize. Naopak k dispozici by už měl být Plachý. Co se týče utkání, tak bych chtěl již pomalu dávat dohromady sestavu, která by mohla nastupovat v jarní části, což znamená, že bych rád odehrál celé utkání s jedním dvěma střídáními, ale uvidíme, jak to nakonec bude," poukazoval Tichota.

1.FC Karlovy Vary – Olympie Březová 1:2 (0:0). Branka 1.FC: Krlička. 1.FC Karlovy Vary: Strnad (46. Svoboda) – Királyi, Kura, Pěkný, Mestl – Podolník, Krlička, Plechatý, Klauz (46. Skala) – Geňo, Psohlavec (46. Lhoták). Trenér: Karel Tichota.