Fanoušek se tak může těšit na další bonusovou extra fotbalovou porci. Na programu bude totiž sedm utkání, ve kterých se týmy střetnou o postup do čtvrtfinále, které se odehraje 1. května od 17.00 hodin. Předběžně si zajistil postup do další fáze poháru ostrovský FK, který vydělal na odstoupení bečovského Slavoje, a do čtvrtfinále tak postoupil bez boje.

Zajímavý souboj se odehraje v Habartově, tedy na půdě posledního týmu krajské I. A třídy, kam zamíří pro změnu třetí celek I. A třídy, chebský FC. Kvalitní duel se očekává i v Teplé, kde se představí účastník krajského přeboru Spartak Chodov.

Další tým z krajského přeboru Sokol Žlutice zamíří na půdu účastníka okresního přeboru Karlových Varů Abertam. Sokolovské derby se odehraje v Kynšperku, kterému patří v I. B třídě první pozice. Tomu bude soupeřem silné Nové Sedlo, které hraje v krajském přeboru.

Pikantní příchuť bude mít duel Dolního Žandova a Dalovic. Žandov je v krajské I. B třídě na poslední pozici, zatímco Dalovice jsou na tom v krajské I. A třídě o jednu příčku lépe.

Loňský finalista a účastník okresního přeboru Jiskra Březová vyzve na svém pažitu vedoucí celek krajské I. A třídy Lomnici. Vítěz loňského ročníku FK Nejdek pak bude bojovat o postup do další fáze poháru na půdě nováčka krajské I. B třídy Studánky.

Program, 2. kolo (středa 18. dubna, 17.15)
Baník Habartov – FC Cheb, Sokol Teplá – Spartak Chodov, Ohara Studánka – FK Nejdek, Jiskra Březová – TJ OSS Lomnice, RZ Abertamy – Sokol Žlutice, Slavoj Kynšperk – Baník Union Nové Sedlo, Sokol Dolní Žandov – Čechie Dalovice.