Vedoucí Citice uspěly na půdě Nové Role, kde se však tentokrát na tři body řádně nadřely. Druhé Nové Sedlo si připsalo na své konto nejvyšší výhru kola, když v domácím prostředí zostudilo šestnácti góly jedenáctku Žlutic. Třetí v pořadí Královské Poříčí pak uspělo v rámci derby na pažitu Svatavy, kde se jeho výhra taktéž nerodila nějak lehce.

V derby byl úspěšný i Habartov, ten si povinně na své půdě poradil s posledním celkem tabulky Dolním Rychnovem. V souboji tabulkových sousedů braly tři důležité body Bukovany, které obstály na stadionu v Drmoulu. Na tříbodovou radost dosáhli v domácím prostředí dorostenci Sedlece, kteří obrali o tři body výběr Lokte.

Výsledky, KS dorostu

Sedlec – Loket 4:2 (3:1)
Důležitou výhru domácím vystřílel dvěma góly Milan Svoboda a jedním pak Josef Chára a Vitalij Nečiperenko. V dresu hostí pak korigovail ukazatel skóre do konečné podoby úspěšní střelci Pavel Fučík a Miroslav Fronk.

Nová Role – Citice 1:2 (1:1)
Vedoucí tým z Citic se na hřišti u novorolského rybníka pořádně zapotil, když o jeho výhře rozhodli přesné zásahy z kopaček Denise Daniela a Michala Krsala. Za domácí si připsal na svůj střelecký účet čestný úspěch Miroslav Živanovič.

Drmoul – Bukovany 1:5 (0:4)
Tři body hostům zařídil hattrickem Dominik Psota a dvěma zásahy do černého Miroslav |Hamouz. O jediný gólový úspěch domácích se zasloužil Jakub Šuník.

Habartov – Dolní Rychnov 3:0 (3:0)
V sokolovském derby padaly góly pouze v prvním dějství, když se za domácí postupně radovali ze vstřelené branky kanonýři Antonín Lentes, Lumír Kačmařík a Matěj Trubač.

Svatava – Královské Poříčí 1:2 (0:0)
Ve druhém sokolovském derby naopak padaly góly až po změně stran. V dresu hostů se brankově radovali Duon Noc Nam a Jiří Mucha, za domácí se poté prosadil pouze Pavel Popovič.

Nové Sedlo – Žlutice 16:2 (8:2)
Střelecké hody v podání Nového Sedla režíroval autor čtyř branek Bedřich Rychna. Třikrát poté poslal balon do žlutické branky David Patera a dvakrát skóroval i jejich spoluhráč Jakub Ostrý. O zbylé branky domácího celku se podělili kanonýři ve složení Robert Sattler, Radek Rubáš, Josef Čehák, Mikuláš Šátek, Daniel Petřík, Radek Rychna a Milan Pešák. Za hosty pak zmírnili vysokou porážku přesnými zásahy Martin Hladký a Jan Obermajer.