Žlutičáci, kteří přivítali vedoucí Lokomotivu, jí nedali nic zadarmo, a tak nakonec brali i těsnou výhru, kterou jim tradičně zařídil nejlepší střelec soutěže Matěj Strejček, jenž obstaral rozhodující trefu, ta byla v pořadí již jedenadvacátá.

Lokáda tak pod Vladařem dojela na mizernou koncovku, a navíc přišla o první místo, na kterém se usadily právě Žlutice. Chyšský Sokol opět ukázal, že se mu proti týmům ze špičky bodově nedaří. Po prohrách se Žluticemi, Lokomotivou a Vintířovem nedosáhl na body ani v utkání s Kynšperkem.

Pro Chyšáky to tak byla čtvrtá prohra v řadě za sebou, a navíc sešup v tabulce na páté místo. I přesto ztrácí na čelo tabulky pouze osm bodů, na barážové místo pak bodů šest.

O velké překvapení se postaral Hroznětín, který urval výhru na půdě Skalné, a pomalu tak opouští sestupové pásmo. Na tři body dosáhla i Rotava, která si na své umělce poradila s týmem Lipové. Vintířov urval výhru nad Rychnovem v závěrečné desetiminutovce, když mu nasypal tři branky z celkových šesti.

Duel mezi Novou Rolí a Bochovem byl pro nezpůsobilý terén odložen na čtvrtek 1. května od 17.00 hodin.

Výsledkový servis:
Skalná – Hroznětín 0:2 (0:2). Branky: Svěcený Petr, Eret Jan.

Rotava – Lipová 2:0 (1:0). Branky: Havel Milan 2.

Kynšperk – Chyše 2:0 (0:0). Branky: Bezděkovský Jiří, Kouba František.

Žlutice – Loko K.Vary 1:0 (0:0). Branka: Strejček Matěj.

Vintířov – D. Rychnov 6:3 (2:2). Branky: Valach Ivan, Klemera Michal, Krejčí Petr, Svůra Michal, Kavur Marek, Macák Jiří – Kalabza Petr 2, Veverka Pavel (PK).