Berani ovládli na sokolovském zimáku první třetinu, během které soupeři nasázeli čtyři branky. Jenže čtyřbrankový náskok vedoucí tým značně ukolébal a toho hokejisté Libáku gólově využili, když srovnali po druhém dějství ukazatel do vyrovnaného skóre, a to 4:4.

Do závěrečné třetiny vlétli lépe opět hráči Libavského Údolí, kteří s vidinou skalpu Beranů ovládli ledovou plochu. Ale ani Berani nechtěli prodat svou kůži lacino a nejen na ledě se značně přiostřilo, a tak se na obou stranách řádně plnily trestné lavice. Ve 49. minutě se poprvé dostalo Libavské Údolí A do vedení, ale z toho se radovalo pouze jednu minutu, když v 50. minutě srovnal ukazatel skóre do konečné podoby přesnou ranou bernovský Kolář.

I ve zbylých minutách se oba týmy snažily o vstřelení rozhodujícího gólu, ale nakonec brankáři už byli pozorní, a tak dospělo utkání do nerozhodného konce.

Libavské Údolí A – HC Berani Bernov 5:5 (0:4, 4:0, 1:1). Branky a nahhrávky Beranů: 10. Hodek (Treitl), 11. P. Zeman (Kolář), 11. Kratochvíl (Škoda), 14. Rejcha (Pöpperle), 50. Kolář (Těžký). HC Berani Bernov: Bráček – Vitner, Lubas – Pöpperle, Žáček – Škoda – Kalinič, Kratochvíl, Treitl – V. Zeman, Hodek, Rejcha – P. Zeman, Kolář, Těžký.