Hráči karlovarské Energie porazili doma jihočeský Moutfield až na samostatné nájezdy.

HC Energie 5
HC Mountfield 4


Do zápasu mužstva vstoupila velice opatrně. V prvním dějství se hrálo především ve středním pásmu a hra postrádala potřebný náboj. V začátku třiadvacáté minuty se v přesilové hře prosadil Štěpán Hřebejk, když se Mensator nestačil přemístit. Uběhlo pouhých šestnáct vteřin a vyrovnávací branku vsítil Jan Košťál. Jeho hůl našla přesná přihrávka Marka Melenovského. Do poloviny zápasu chyběla jedna minuta, když se do análů zápasu zapsali přihrávající Vítězslav Bílek a střelec Milan Kraft. Hosté ale ve třetí třetině zápas otočili brankami Gulaše, Muchy a Vaka. Pech snížil na 3:4 a vyrovnání zařídil Dobroň. Rozhodující nájezd dal Košťál.

Třetiny: 0:0, 2:1, 2:3, 0:1.
Branky: Košťál, Kraft, Pech, Dobroň, nájezd Košťál – Hřebejk, Gulaš, Mucha, Vak.
Vyloučení: 5:6.
Využití: 0:2.
Rozhodčí: Zubzanda.
Diváci: 570

Energie: Mensator (Sáblík) – Dobroň, Hanzlík, Mudroch, Duben, Němec, Gróf, Řezníček, Ustrnul – Kumstát, Skuhravý, Košťál – Procházka, Pech, Zucker – Skladaný, Kraft, Bílek – Hluchý, Kristek, Melenovský.
Mountfield: Turek (Altrichter) – Toman, Gřegořek, Vydarený, Sičák, Frolo, Novák, Mucha, Bolf – Hudec, Hübl, Brabenec – Kůrka, Šimánek, Seiler – Hřebejk, Vak, Kotrla – Gulaš, Mertl, Květoň – Veselý.