Ostrováci, kteří disponují nejmladším kádrem v soutěži, se opět prezentovali bojovným výkonem, ale i přesto museli skousnout třináctibrankový příděl. O osudu duelu rozhodly první a třetí třetina, ve kterých Ostrováci shodně pětkrát inkasovali, a nakonec tak prohráli vysoko 5:13. V dresu Čertů měl na svědomí tři branky Bláha, který na zbylé dvě svým spoluhráčům nahrál, a patřil tak k nejlepším hráčům Čertů.

Farmáři měli vývoj celého zápasu pod kontrolou, předváděli rychlé kombinační akce, zakončené krásnými góly. Především první útok Farmářů hrál ve skvělé herní pohodě pod vedením Macháčka a jeho rychlých křídel Soukupa a kapitána Sádla.

Výpadek u mužstva Trstěnic byl k vidění ve druhé třetině, když slibný náskok domácí řádně ukolébal. Toho mladíci z Ostrova brankově dokázali využít, když uhráli velmi slušný výsledek, a to 3:3. V závěrečné třetině se však trstěnický válec opět rozjel naplno a skóre se tak zastavilo na výsledku 13:5.

Trstěnice – Čerti Ostrov 13:5
Branky a nahrávky: 2. Němec (M. Pech, Večeřa), 6. Večeřa (Barták), 7. Macháček (Sádlo), 9. Němec (Večeřa), 20. J. Pech (Soukup), 22. Němec (V. Tišer, Večeřa), 27. Macháček (Sádlo), 37. Soukup (Sádlo), 47. Soukup (Macháček, Barták), 47. Macháček (Soukup, J. Pech), 51. Soukup (Sádlo), 58. Soukup (Sádlo, Macháček), 59. Macháček (Sádlo, J. Pech) – 16. Bláha (Hanák), 33. Bláha (Trubač), 36. Bláha (Kabyl), 38. Glanc (Bláha), 53. Lokaj (Bláha, Trojek). Třetiny: 5:1, 3:3, 5:1. Rozhodčí:Gendráč – Černý, Fára.
HC Čerti Ostrov: Hasić (Pazderka) – Hanák, Lokaj, Trojek, Rybka, Bláha, Kabyl, Pospíchal, Pánek, Schmied, Čornyj, Podhajský, Trubač, Kadlec, Salva, Glanc. Trenéři: Manlík, Schmied.