Obránce Tomáš Brňák, který má v lázeňské metropoli klubem podepsanou dlouhodobější smlouvu, bude uvolněn na hostování do jiného českého klubu. Vedení HC Energie jedná se třemi zájemci, kteří se o mladého slovenského beka zajímají.

Dalšími jsou útočníci Jakub Rumpel a Ivan Roháč. „Ani jeden ze jmenovaných útočníků se neprosadil do vybrané třináctky útočníků, kteří budou nastupovat v mistrovských zápasech,“ informoval mluvčí klubu Jiří Holý.

Jakub Rumpel má s klubem podepsanou smlouvu ještě na dva roky. „Jakub dostal svolení, že může začít jednat o přestupu do jiného klubu,“ pokračoval Holý.

Ivan Roháč byl v klubu ve zkušebním období se smlouvou do 31. srpna 2008. „Od 1. září je volným hráčem a může si shánět angažmá bez omezení v jiném klubu,“ přidal Holý.

Klub má v záloze několik dalších hráčů. „V případě potřeby z důvodů zranění, nemocí či výpadku sportovní formy hráčů A-mužstva bude klub využívat služeb vlastních odchovanců, kteří jsou na hostování I. lize, případně hráčů z juniorského týmu,“ uzavřel mluvčí.