„V Karlových Varech měli hodně obránců. Trenéři se mnou bohužel nepočítali a tak mě pustili. S panem Vaňkem se nám podařilo sehnat místo v Mladé Boleslavi a tak teď hraji tam,“ popsal Brňák svoji cestu do města automobilů.

Po několika zápasech se slovenský zadák napevno usadil ve druhé obrané řadě. Trenér Jiří Šejba využívá Brňákových služeb při všech herních variantách. „Chodím na přesilovky i oslabení. Dostávám se často na led a to mě maximálně vyhovuje,“ pokračoval obránce.

Po sezoně by se měl Tomáš Brňák vrátit zpět do lázeňské metropole. Pokud se k tomu připočte možnost vzniku mužstva, které by mělo hrát KHL, tak se dá říci, že by měl mít Brňák své místo v týmu jisté. „Tak jistého nikdy mít nebudu. To si nedovolím tvrdit. O KHL toho moc nevím, takže nedokážu posoudit co se momentálně okolo této soutěže ve Varech děje,“ přidal obránce se zkušenostmi z Trnavy nebo Považské Bystice.

Tomáš na Energii nezanevřel. Stále sleduje aktuální dění v klubu na internetových stránkách.

„Snažím se Karlovy Vary co nejvíce sledovat. Díky webu vím co se aktuálně v klubu děje. Jsem také v kontaktu s dalšími Slováky, kteří jsou v mužstvu Energie. Voláme si Rastislavem Dejem a Františkem Skladaným. Teď před zápasem s Energií jsme si taky telefonovali a hecovali se, kdo vyhraje. Myslím si, že po utkání jsme byli spokojenější my, Mladoboleslavští,“ dodal Brňák.