Pod nedělním utkáním bude hodně tučně a dlouho napsáno jedno jméno. Petr Sailer, přišel v průběhu sezony z Českých Budějovic na hostování a svůj bývalý klub v neděli doslova „sestřelil“.

„Petr se proti nám vyburcuje. Je to logické, když do nedávna u nás dělal kapitána. Obě branky, které dal, byli parádní. Já musím před ním jenom smeknout,“ vychválil Tomáš Vak karlovarského autora dvou branek.

Sailer podle slov soupeře hrál i hodně vyhecovaný. „Myslím si, že to na něm bylo i vidět. Více jezdil a bylo znát, že nás chce hodně porazit,“ dodal českobudějovic­ký centr.

Slova Tomáše Vaka, ale Petr Sailer po zápase vyvracel. „Na utkání s Budějovicemi jsem se připravoval jako na každé jiné. Pomalu, ale jistě se blíží konec soutěže a my potřebujeme každý bod. Neviděl bych rozdíl mezi Spartou nebo Budějovicemi,“ vysvětloval Sailer.

Každý fanoušek si přesto myslel, že za nedělním utkáním bylo pro Petra Sailera něco víc. „Už jsou to tři měsíce, co jsem pryč. Za tu dobu jsem poznal něco jiného, a jak už jsem řekl, pro mě to bylo jako každé jiné utkání,“ trval autor dvou karlovarských branek na svém.