Slavia splnila úkol, se kterým do Karlových varů přijela a odvezla si jedno vítězství.

Jak byste zhodnotil utkání?
My jsme hráli a Slavia dávala góly. Těžko k tomu více říkat. Možná, kdybychom my dokázali vstřelit první branku, tak by to mužná bylo jiné, ale to neplatí. Utkání bylo hodně těžké, ale je to 1:1 a jedem k nim. Uvidíme, jaké to bude.

Během utkání jste měli deset přesilových her, ale ani výhody jednoho nebo dokonce dvou mužů v poli jste nedokázali využít. Kde byla chyba?
Musíme na těch přesilovkách pořádně zapracovat a začít z těchto příležitostí střílet branky. Toto utkání musíme hodit za hlavu a připravovat se na další zápasy. Jedeme na Slavii a naším cílem je tam něco urvat.

Druhé finále bylo o hodně hrubých chybách, které Slavia trestala…
To se někdy stane. Oni dokázali proměnit všechno, na co sáhli. Takhle lepit jim to pokaždé nemusí. Jak už jsem řekl, my se na ně pořádně připravíme a pokusíme se jednou vyhrát tam.

V brance Slavie nastoupil Stanislav Neruda a dokázal vás vychytat. Nemáte z něj zbytečný respekt?
My jsme ho hodně trefovali. Z naší strany jsme byli málo důrazní. Neřekl bych, že nás nějak zvlášť vychytal. My jsme to hodně stříleli do něj. Tohle musíme změnit a na Slavii před ním rozpoutat peklo.

Přesilovkách jste působili hodně bezradně. Nikdo si moc nevěřil…
Neřekl bych, že bychom nestříleli. Prostě tentokrát jsme to štěstí neměli a převážně jsme ho trefovali. Co k tomu víc dodat. Snad jen bohužel, prostě to nevyšlo.