HC Energie Karlovy Vary 2
HC Slavia Praha 3

Branky: Vachovec a Fusek.
Třetiny: 0:0, 0:2, 2:1.
Nahrávky: Frk, Vachovec a Kverka.
Vyloučení: 8:11 + 10 min.: 1:0. Využití: 0:1. Oslabení: 0:1.
Rozhodčí: Plachý, Gerát a Merc.

V první třetině si slávisté vydobyli mírnou převahu, ale Energie se velmi účelně bránila. Bezbrankový stav vydržel až do poloviny zápasu. V přesilovce se ve zmatku před Patrikem Nechvátalem nejlépe zorientoval Tomáš Hertl.

Branka dorostence karlovarské Energie dost rozhodila. Ve snaze o vyrovnání v následující přesilovce pozapomněli na zadní vrátka a zkušený Michal Poletín to dokázal stoprocentně využít.

Začátek třetí třetiny byl hodně divoký. V šestnácté vteřině se po přihrávce od Martina Frka trefil Michal Vachovec. Na tento gól ale Slavia odpověděla za pouhou půl minutu. Na Hellarovu střelu Nechvátal neviděl a puk skončil v bráně.

V posledních pěti minutách začali dorostenci Energie hrát vabank. Slávisté se ocitli pod vystupňovaným tlakem a na začátku 59. minuty se trenéři po oddechovém čase rozhodli pro hru bez brankáře. Meravý pak odolával pouhých 20 vteřin a puk po strašlivém závaru skončil díky úsilí celé vybrané šestice za jeho zády. Po buly ve středovém kruhu se chlapci Energie opět dostali před Meravého, ale poučená Slavia se již nenechala znovu zatlačit do tak hluboké defenzivy a svůj těsný náskok uhájila.