Liga starších žáků

11. kolo – 9. třída

HC Kobra - HC Energie 2:9
Povedené utkání ze strany Energie. Její hráči měli dobrý pohyb, přesně kombinovali a v zakončení byli dostatečně pohotoví, čemuž odpovídá počet nastřílených branek.
Branky: Kubáč 2, Táborský 2, Zadražil 2, Miškovský 2, Vrána.
Třetiny: 0:3, 1:3, 1:3.

8. třída

HC Kobra - HC Energie 1:14
První minuty zápasu patřily domácím, kteří se snažili hosty zaskočit. Po první brance Karlovarští získali utkání plně pod svou kontrolu a dobrým zakončením, ve kterém byly vypracované brankové příležitosti ve velké míře využity, nastříleli domácím dvojciferný výsledek.
Branky: Svoboda 4, Zikmund 2, Bečka 2, Flegl 2, Šaling, Bouda, Csamango, Grundler.
Třetiny: 0:7, 1:6,0:1.

12. kolo – 9. třída

HC Energie - HC Kladno 0:4
Domácí pouze s 11 hráči v sestavě odehráli proti silnému soupeři důstojnou partii, ve které byli hosté hokejovější a po zásluze brali oba body.
Třetiny: 0:1, 0:2, 0:1.

8. třída

HC Energie - HC Kladno 5:1
Domácí podali proti vedoucímu týmu soutěže velmi dobrý výkon, dokázali soupeře agresivním přístupem donutit k chybám, a proto se radovali z bodového zisku.
Branky: Bečka 2, Sturma, Csamango, Zadražil.
Třetiny: 2:1, 1:0, 2:0.

Liga mladších žáků

11. kolo – 7. třída

HC Energie – HC Kobra 2:5
Pro domácí to bylo zvláštní utkání. Byli lepším mužstvem, ale hokej se hraje na branky a ne na krásu. Umělečtí rozhodčí by za výkon Energie dávali vysoké známky, hokejoví odborníci by byli jiného názoru. Karlovarští totiž „vyráběli“ nevynucené chyby, které hosté gólově trestali, což se na druhé straně vůbec nedařilo.
Branky: Zajíček, Opatrný.
Třetiny: 0:1, 0:2, 2:2.

6. třída

HC Energie – HC Kobra 9:3
Domácí zaspali začátek utkání a ve třetí minutě prohrávali 0:2. Včas se však dokázali zkoncentrovat a do konce první třetiny výsledek jasně převážit na svoji stranu. Ve druhé třetině přidali další tři góly a utkání dovedli do jasného vítězného konce.
Branky: Rubeš 3, Obodzynsky 2, Řezníček, Kodl, Bečka, Binias.
Třetiny: 5:2, 3:0, 1:1.

12. kolo – 7. třída

HC Kladno - HC Energie 12:2
Domácí se na tento zápas posílili o 8 hráčů, kteří pravidelně nastupují o kategorii výš. Naopak hosté z důvodu marodky nastoupili jen s jedenácti hráči. Středočeši byli rychlejší, silovější a šli neustále do brankového prostoru, odkud zaznamenali nejvíce gólů.
Branky: Zikmund, Opatrný.
Třetiny: 7:1, 2:1, 3:0.

6.třída

HC Kladno - HC Energie 9:2
Kladenští byli u všeho o krok rychleji, připravovali si jednu šanci za druhou a jen díky tomu, že chtěli dávat branky do prázdné, neodjeli karlovarští s ještě větším přídělem branek.
Branky: Binias, Řezníček.
Třetiny: 5:0, 0:0, 4:2.

Regionální přebor elévů

4. třída

Rokycany – HC Energie 1:13
Jasná záležitost pro hostující tým, který soupeře převyšoval ve všech hokejových činnostech.
Branky: Chládek 4, Václav 3, Pajk 2, Vildumetz 2, Bečka 2.