HC Sparta Praha 1
HC Energie Karlovy Vary 0

Třetiny: 0:0, 1:0, 0:0.
Vyloučení: 4:4. Využití: 1:0.
Rozhodčí: Nečas, Kostka a Bláha.

Obě družstva měla před zápasem stejný počet bodů, a proto byl souboj, který se odehrál v pátek v Malé sportovní hale velmi vyrovnaný.

Spartě se zpočátku nedařilo. Ve druhé minutě zaváhal za brankou sparťan David Sem a po jeho nepřesné přihrávce se dostal do šance Tomáš Rohan. Gólman Kalčík ale minelu svého spoluhráče napravil.

Junioři Energie pak dobývali dál jeho svatyni, ale jak Budínský, tak Záhora nedokázali Kalčíka překonat. První a zároveň jak se později ukázalo poslední změna skóre přišla ve 34. minutě. Sparťané v přesilovce přečíslili obranu Energie a Škaloud dával do prázdné branky. Brankář Hruška neměl šanci.

Ve třetí třetině se hra ještě více zrychlila. Nejdříve se pokusil o vyrovnání Tomáš Rohan, ale jen nastřelil tyč Kalčíkovy branky. Ve 45. minutě projel sparťanskou obranou Jiří Novák, ale sparťanský gólman se nedal ošálit.

Pak lapil i střely Budínského a Majera, obě z bezprostřední blízkosti. Jednu z posledních příležitostí na vyrovnání měli Karlovarští v přesilovce, čtyři minuty před koncem. Dvakrát pálil od modré Schmidt, ale zase zvonily jen tyče, stejně jako při pokusu Tollingera. Fotbalový výsledek přinesl Spartě velice cenné vítězství.