Nejdříve rozstříleli vysoko olomoucké Kohouty 9:1 a hned na to si poradili i s Hamé Sedícími medvědy ze Zlína, které porazil karlovarský tým až po samostatných nájezdech.

„Určitě jsme spokojeni. V Olomouci to byla naše jasná záležitost. Škoda jen, že jsme v zápase se Zlínem nevyužili naše vypracované brankové příležitosti, mohli jsme tak mít o bod více. Hráči Hamé však ve druhé třetině vyrovnali, a poté se utkání vyrovnalo. My jsme nakonec rozhodli o našem vítězství v nájezdové loterii,“ zamyslel se kapitán Nowaca Jiří Berger, a pokračoval: „Když však vezmeme v potaz, že jsme odjeli na Moravu jen s torzem mužstva, myslím si, že můžeme být na výsost spokojeni. Navíc jsme díky výhrám poskočili do čela sledge hokejové tabulky.“

Ve třetím kole 10. a 11. listopadu budou Žraloci hostit na stadionu HC Energie Karlovy Vary v Rybářích týmy Kolína a Českých Budějovic.

„S Kolínem si to rozdáme o první příčku sledge hokejové ligy, tak snad nám bude přát trochu potřebného štestí. Určitě zase zpestříme utkání i pro příchozí fanoušky, pro které bude připravena oblíbená „losovačka“ o ceny. Proti Budějovicím bychom pak rádi zvítězili tým na to máme, ale uvidíme, jak to dopadne,“ vypočítával karlovarský kapitán Jiří Berger.