Domácí nastoupili v té nejsilnější sestavě a to se ve třetí části ukázalo jako rozhodující a nakonec vyhráli 7:5.

„Zápas byl dvě třetiny velice vyrovnaný,“ hodnotil utkání trenér Vřesové Roman Galeja a pokračoval: „Rozhodla třetí třetina, kdy jsme udělali několik individuálních chyb, za což nás domácí potrestali,“ dodal kouč.

Stabilním kamenem Chebu je Jiří Florián, který začínal s hokejem v Karlových Varech. Ve třetí části vstřelil jednu branku. „Letos se tu sešla výborná parta kluků, do které dobře zapadli mladíci, co přišli z juniorů,“ popisuje mužstvo forvard Jiří Florián a doplňuje: „Chtěli bychom se poprat o titul přeborníka kraje a v kabině jsme si dali jasný cíl. Chceme se podívat do baráže a pokusit se postoupit do druhé ligy,“ přidal Florián.

V divácké anketě byl vybrán hvězdou utkání útočník Petr Senaj, který zařídil vyrovnání na 5:5.

„Dvě třetiny byl zápas vyrovnaný. Z počátku byla Vřesová silnější. Měli méně hráčů a rychleji se dostali do tempa,“ vracela se zpět k utkání jednadvacetiletá hvězda duelu Petr Senaj.

Všechny tři branky, které domácí vsítili, byly navlas stejné. Útočníci se dostali do brejku a zakončili kličkou. „V závěru hostům docházely síly a dělali v obraně chyby. Tak jsme se dostávali do šancí a podařilo se nám je všechny potrestat,“ dodal radostně naladěný útočník Senaj.