I tentokrát rozjeli utkání lépe hráči z Karlových Varů, ale nakonec se z výhry radovali Pražáci, kteří vyhráli duel po samostatných nájezdech v poměru 3:2.
Do úvodní třetiny vlétli velmi dobře Karlovaráci. Již po čtyřech minutách se radovali ze vstřelené branky, když spolupráci s Jiřím Bergerem gólově zužitkoval Jiří Forgo. Sparta vyrovnala ukazatel skóre ve druhé třetině, když se do statistik zapsal Zikmund. Do vedení šli Pražané po souhře Raula a Zdeňka Krupičky, když posledně jmenovaný nedal brankáři Sharks Volfovii žádnou šanci. Vyrovnáno však bylo o dvě minutky později, to se do střeleckých statistik zapsal karlovarský rychlík Michal Geier.V poslední minutě utkání mohl rozhodnout o výhře Karlovaráků Forgo, ale jeho střela si cestu mezi tři tyče nenašla, a tak se prodlužovalo. Ani v prodloužení branka nepadla, a tak přišly na pořad samostatné nájezdy, které lépe sedly hráčům Sparty, když o rozhodující branku se zasloužil Zikmund.

Sparta Praha – SKV Sharks 3:2 po sn. (0:1, 1:0, 1:1). Branky a nahrávky: 19. Zikmund, 37. Z. Krupička (Raul) – rozhodující nájezd Zimund – 4. Forgo (Berger), 39. Geier (Forgo). Rozhodčí: Kuranda, Bergmann.
HC Sparta Praha: Vápenka – Zapletal, Podhráský, Klíma, Kalina, Žižka, Z. Krupička, Raul, Zikmund.
SKV Sharks Karlovy Vary: Mach (15. Volf) – J. Berger, Nejedlý, Geier, Wágner, Hrbek, Forgo, Očenášek, Lindák.

Zdroj: Youtube