HC Berani Bernov HC Libavské Údolí „A“ 5:0 kontumačně.

Zápas mezi Bernovem a Libavským Údolím A se sice odehrál, ale Libavské Údolí nemělo potřebný počet hráčů k tomu, aby byl zápas regulérní, a tak se ve výsledku napsala kontumace pro Berany z Bernova.

HC Panthers Cheb Hellfish team Cheb 4:16 (2:3, 2:5, 0:8).

Poslední tým loňského poháru hrál svůj zápas doma proti Hellfish, který titul obhajuje. Panthers dokázali držet krok s favoritem pouze první třetinu, kterou prohráli o gól. Od druhé už zápas nezvládali a v poslední totálně odpadli. I druhý letošní zápas tak pro Panthers skončil debaklem. Branky: Černý, Domin, Hykl, Šebek Turek 4, Chára 4, Šigut 3, Dus 2, Podhrázský 2, Havlíček.

HC Punkers Chodov HC Libavské Údolí „B“ 2:1 (2:1, 0:0, 0:0).

Zajímavé utkání se hrálo v Sokolově mezi Punkers Chodov a Libavským Údolím B. Zápas začal zběsile, Punkers během úvodních minut dvakrát skórovali, vzápětí Libáč snížil na 2:1. To bylo odehráno pouze osm minut, ale od té doby už branka nepadla. Oba brankáři chytali skvěle, obrany obou týmu také fungovaly, a tak nakonec Punkers slavili těsnou výhru. Branky: Kysela 2 Klokočník.

HC Tučňáci 2004 Cheb Akademie KV Arény 3:2 (1:0, 1:1, 1:1).

Tučňáci přivítali na svém ledě nováčka z Karlových Varů a ten po úvodním debaklu předvedl skvělý výkon. Dvakrát během zápasu dokázal srovnat skóre, Tučňáci ale dali gól v závěru poslední třetiny, a brali tak všechny body. Akademie ale předvedla dobrý výkon a vypadá to, že s ní budou muset protivníci počítat. Branky: Móro, Zakrzewski, Votoupal st. Pavlíček, Matoušek.

HC Stars Chodov HC Lipani Aš 4:3 (3:0, 1:1, 0:2).

Chodovští Stars hráli domácí utkání proti Lipanům z Aše a do poloviny utkání byli o třídu lepší, ale náskok 4:1 je uspokojil a Lipani začali kousat. V poslední části přidali hosté jak na tempu, tak na brankách, srovnat už ale nedokázali, a tak si připisují druhou těsnou prohru a jsou zatím bez bodu. Branky: Jurča, Taschler, Kocián, Ondráček Mäsiar, Došek, Zavoďan J.

HC Falcons HC Renegades 9:1 (3:0, 2:1, 4:0).

Falcons nastoupili proti svým bývalým spoluhráčům z týmu HC Renegades a těm zápas vůbec nevyšel. Hosté od prvních minut tahali za kratší konec, gól vstřelili pouze jednou, a to až za stavu 5:0. Zato Falcons rozjeli soutěž excelentně, jsou první a mají skóre 23:2. I když se zatím neutkali se silnějšími týmy, tak budou bojovat pravděpodobně o nejvyšší příčky. Branky: Dimo 4, Žáček 2, Procházka, Bláha, Kalina J. Sebján. (zpa, kynpo)