„V březnu západ Čech poprvé navštíví sestava výborných českých zpěváků Supergroup.cz. Ti si zahrají s karlovarskou kapelou Proměny, která oslaví své 45. narozeniny. Hned den poté, tedy 28. března, by měl dorazit Michal Hrůza, zatím čekáme na definitivní potvrzení jeho manažerky, ale vidím to pozitivně," vysvětlil Suchan.

Do tradičního otevření koupaliště Michal na konci května však milovníci hudby budou mít co dělat. V 'Liďáku' se totiž předvede Michal Horáček, Monkey Bussines či Ewa Farna. O koncert nepřijdou ani Chodováci ve svém KASSu. Zde se představí Arakain společně s Lucií Bílou.

Otevření koupaliště v Sokolově dostanou tento rok do rukou švýcarští heavy Crystal Ball společně s kapelami Krucipüsk, Visací Zámek a slovenskými bratry Desmodem. Po otevření koupaliště následně začíná očekávané kulturní léto v Lokti.

Tady mezi největší taháky budou patřit dvě vystoupení Cirk La Putyka, a to jedno přímo na nádvoří hradu Loket, či koncert Chinaski, kteří vyjedou na šňůru se svojí novou deskou Rockfield.

„Na léto příštího roku máme zatím připraveno 16 koncertů, ale mohu prozradit, že jich bude víc, jen v současné době ukončujeme jednání s manažery," prozradil Suchan. Ten také připomněl, že pokud si hudební nadšenci koupí lístek do konce roku, dostanou na něj 10 procent slevu. „Za čtyři dny se prodalo už 187 lístků na Omegu, to snad nikdo nečekal," řekl překvapeně.