Na své si přijdou i milovníci opery, muzikálu a divadla a těšit se můžete také na unikátní Noc hudby, kdy se naráz rozezní hudba až z desítky hospod a barů.

Lidový dům ve Staré Roli začíná už 4. února. Vystoupí tu plzeňská kytarová hvězda Electric Lady a spolu s ní i Michal Pavlíček s Čombebandem. Následovat bude koncert kutnohorských punkáčů Rybičky 48, který se uskuteční 11. února, a talentované mladé zpěvačky Lenny. Ta se tu publiku ukáže během prvního březnového víkendu.

„Je důležité připomenout, že Liďák nežije jenom koncerty. Konají se tu i maturitní plesy a další společenské akce rybářů, hasičů či Buldoků, které si mohou lidé najít na www.ldkv.cz a na facebookovém profilu Lidového domu," uvedl Vladimír Suchan z agentury Vlny s tím, že hned jednou takovou akcí bude na 11. března naplánovaný večer s moravskými víny a cimbálovou muzikou.

Před zahájením letní sezony v amfiteátru se pak mohou fandové těšit na koncerty Monkey Business, Harlej, J.A.R., Franty Nedvěda, Horkýže Slíže nebo Tomáše Kluse, který do Karlových Varů přijede vůbec poprvé.

Zajímavou akcí jistě bude Noc hudby 5.5.2017, kterou agentura připravuje ve spolupráci s městem Loket. „Vedení města přišlo s nápadem udělat tuto akci a v kostele sv. Václava začneme výročním koncertem k sedmdesátinám Vladimíra Merty, který doplní svým vystoupením Roman Dragoun.

Po jejich koncertu by pak akce pokračovala až v desítkách loketských restaurací, kde by hrály regionální kapely všech žánrů. Vše je ale zatím v jednání a bude upřesněno," vysvětlil Suchan.

Letní sezona open air akcí 2017 začne už v květnu. Hned 27. května se tu uskuteční tradiční a oblíbená Beatová síň slávy, následovaná červnovými koncerty MIG21, Marka Ztraceného, Jiřího Pavlici a Hradišťanu s Vlastou Redlem, kapel Škwor a Dymytry či Marie Rottrové a první letní měsíc zakončí muzikál Tajemství od Daniela Landy.

Na červenec 2017 jsou připraveny už klasické koncerty Tří Sester, Divokýho Billa nebo populárního německého rammsteinovského tribute bandu StahlZeit.

Léto následně nabídne neméně lákavé lahůdky. Začátkem srpna diváci uvidí Shakespearovu klasiku Romeo a Julie, kultovní Nazareth, Mira Žbirku, Katarínu Knechtovou a na září jsou již avizováni Alkehol a Morčata na útěku.

„Máme připravenu další muzikálovou novinku na 19. srpna, kterou bude Den s Ferdou Mravencem," dodal Vladimír Suchan.

Další informace a možnost koupit vstupenky na všechny plánované koncerty včetně speciálních zlevněných vstupenek pro 4 osoby FO/U/R FRIENDS, o které byl v roce 2016 podle Vladimíra Suchana velký zájem, naleznete na www.vlny-musicag.cz.