Na koncertech zahrají také čerstvou novinku So Dance. K nové písni kapela natočila i klip. Stejně jako u videa Xstát se kamery a střihu ujal Adam Koller. Tentokrát klip vznikl ve smíchovském Futurum Music Clubu. Na rozdíl od předchozího singlu novinka neřeší společenskou situaci u nás a ve světě.


„So Dance je typická, a jak název napovídá, taneční pecka, kterou chceme narušit tu obrovskou zimu a mrazy, které nás letos zastihly. Myslím si, že lidi by se měli více bavit, užívat si více reálného života, na živých koncertech schovat mobily, vypnout sociální sítě a soustředit se jen na hudbu a tančit," říká autor hudby i textu Petr „Harmy" Harmáček.

V So Dance se k mikrofonu postavil nejnovější člen desetičlenné skupiny Jakub Vaňas, pro kterého je to po Xstátu už druhý videoklip s Top Dream Company. „Jsem moc rád, že jsem se dostal do tohohle úžasného kolektivu. Navíc to, že teď během krátkého období vydáváme už druhý klip a další jsou v plánu, svědčí o tom, že jsme si s klukama snad sedli a bude to jen lepší a lepší," věří zpěvák Jakub Vaňas.
Top Dream Company odstartují šňůru koncertem v plzeňském klubu Buena Vista. Pak je čeká Litvínov, Brno, Zlín, Kutná Hora, Karlovy Vary, Praha, Chomutov a poslední zastávkou bude River Music Club v Českých Budějovicích.

„Chceme tímto nejen pozvat všechny naše fanoušky, ale i příznivce dobré, energické a kvalitní hudby na naše koncerty. My si s kapelou muziku hodně užíváme a hrozně moc se těšíme na její konfrontaci s lidmi v celé naší zemi," dodává producent kapely Petr „Harmy" Harmáček.