Už dnes klub hostí teplické rockery Blue Rocket. Partu jste možná zaznamenali coby předskokany na loňském turné Kabátů, nicméně nyní jedou šňůru nazvanou SpaceSpy. V Irské je uvidíte od 20:00.

V pátek 24. března přijedou do Karlových Varů oslavit třicetileté výročí tepličtí punkeři Do řady! O šatnu se podělí s místními Špuntqaně a kapelou Dovolený napětí. Od 20:00.

Nu a naposledy otevře Irská svou pohostinnou náruč v sobotu 25. března. To jsou na programu veteráni Black Moon, nymburští Roxor a Budějičáci Seven.

Už od 19:00. Je to naposledy, tak se nechte vidět, miláčkové, a pak už nebude nic.

„Poslední plakáty jsou se slzami v očích vylepeny, poslední upoutávky s nejistým hlasem namluveny ano, je konec. Po třech letech plných všemožných akcí, převážně však těch rockových, bude na karlovarském Růžáku ticho. Výčet kapel, které zde bylo možno vidět, by byl opravdu přebohatý. Málokterý klub by se tím mohl pochlubit. Všem kapelám, všem fanouškům, všem kamarádům a přátelům, především pak rodinám za shovívavost a podporu děkujeme,“ dodali k situaci promotéři klubu Tomáš Procházka a Radek Kalinič.

POSLEDNÍ AKCE NA IRSKÉ:

24. 3. Do řady, Špuntqaně, Dovolený napětí

25. 3. Seven, Roxor, Black Moon