Dějištěm tragické dopravní nehody se stala v pondělí odpoledne silnice číslo šest u Andělské Hory na Karlovarsku. 

Dvě zraněné ženy, dvě havarovaná auta a jeden mrtvý muž. Taková je bilance této vážné nehody. Na místě zasahovali policisté, pracovníci rychlé záchranné služby a hasiči.

Teprve dvacetiletý muž jel s osobním autem značky Citroen z Karlových Varů směrem na Bochov. „V místech před odbočkou na Žalmanov přejel do protisměru, kde se čelně střetl s VW Multivan," řekla policejní mluvčí Kateřina Böhmová.

Podle našich informací mladík přejížděl přes plnou čáru a protijedoucí dodávky, za jejímž volantem seděl šestapadesátiletý muž, si nevšiml. Řidič multivanu se snažil citroenu vyhnout, ale marně. Při této nehodě přišel o život dvacetiletý muž. Jeho dvě spolujezdkyně, devětatřicetiletá žena a sedmnáctiletá dívka, byly převezeny do Karlovarské krajské nemocnice. Záchranáři přímo na místě ošetřili řidiče dodávky.

K nehodě vyjížděla dvě družstva hasičů z karlovarské stanice a také hasiči z vojenské stanice v Hradišti. „Ještě před jejich příjezdem vyprostili záchranáři jednu z osob, druhou museli vyprostit karlovarští hasiči. Řidič osobního auta byl zaklíněný ve vozidle," řekl mluvčí Hasičského záchranného sboru Karlovarského kraje Martin Kasal.

Silnice byla v tomto místě hodinu a půl zcela neprůjezdná. Zraněné ženy v současné době leží na anesteziologicko-resuscitačním oddělení. „Obě ženy jsou v této chvíli po operačních výkonech. Jejich stav je stabilizován. Závažnost jejich stavu ale trvá. Obě utrpěly polytrauma," řekla pracovnice sekretariátu Karlovarské krajské nemocnice Michaela Plechatá.