Na čtvrtém z pěti nejvýše klasifikovaných turnajů v republice startovali Adam Nesveda, Jan Klimaj, Miroslava Růžičková a Marcela Nesvedová.

Z páteční kvalifikace postoupili v singlu ve všech třech zápasech úspěšný Klimaj a Nesvedová, která postoupila bez boje z titulu svého postavení v celostátním žebříčku. Před branami hlavní soutěže zůstal Nesveda, kterého hned v 1. kole zastavil liberecký Šída, a Růžičková dvouhru nehrála. Postup si pak vybojovali i Růžičková s Nesvedovou v deblu a Klimaj s Nesvedovou v mixu.

Hlavní turnaj nezačal pro Nejdečáky příliš dobře. Klimaj s Nesvedovou hned v 1. kole nestačili na Holce s Lajdovou z pražské Astry, 20:22 a 17:21, Klimaj pak v singlu podlehl Kopřivovi ze Sokola Dobruška hladce 6:21 a 13:21 a nedařilo se ani děvčatům, která v deblu podlehla doubraveckým Kolářové s Úblovou 19:21 a 17:21.

Nejúspěšnější nejdeckou hráčkou tak byla (jako už mnohokrát předtím) Marcela Nesvedová, která jako jediná po výhře nad Nejedlovou ze Slávie Liberec 21:18 a 21:14 postoupila do 2. kola. Tam už ji štěstí opustilo a po prohře s Pražákovou z pražského Proseka 17:21 a 12:21 i pro ni turnaj skončil.