Posledních několik dní volna využila děvčata k léčbě zranění anebo doháněla školní povinnosti. A aby odpočinku nebylo zase moc, odehrála další utkání za týmy juniorek či ligového týmu žen Sparty.

„Náš celek narazí v tomto čtvrtfinálovém klání na největšího favorita na titul. USK je na jednu stranu nepříjemné ve smyslu, že o postupu do semifinále play-off už asi není pochyb, ale na druhou stranu mít možnost odehrát minimálně tři utkání s týmem, který po roce opět postoupil do Final Four Euroligy a v domácí soutěži nenašel přemožitele, je určitě velkou zkušeností a také velkou výzvou," říká manažer Roman Maleček, který má jedno veliké přání: „Kdyby se série protáhla na více jak tři utkání, tak by to bylo fantastické."

Na soupisce USK Praha jsou mimo jiné například dvě reprezentantky USA, dvě Španělska, další dvě Srbska, jedna reprezentantka Lotyšska a hned pět reprezentantek České republiky. „Když už ne nejlepší, tak jistě jeden z nejlepších týmů Evropy. Tak by se dalo USK jednou větou popsat. Bude stát proti nám ohromná síla," dodává Maleček.

První zápas se hraje dnes v hale Královka v Praze od 17:30 hodin. První odveta je na programu v Karlových Varech, a to v úterý 22. března od 17:30 hodin v hale MS KV Areny.