V doposud odehraných pěti kolech podlehl dorost SK Liapor Witte doma Horažďovicím a Prostějovu a prohrály i ve Vsetíně, na Kotlářce a naposledy v neděli ve Stratově. Přesto je s výkony mladého celku prezident klubu Vladimír Hlavatý vcelku spokojený.

„Právě jsme v situaci, kdy výkony samy o sobě nejsou zas tak životně důležité. Po generační výměně máme vůbec nejmladší kádr v celé soutěži, naše družstvo kromě dvou dorostenců tvoří samí žáci. Opravdu důležité ale je, že těch dětí máme dost a že spolu mohou dorosteneckou ligu hrát ještě tři roky. Jejich hra má ale rostoucí úroveň, a když budou na sobě pracovat, jako na sobě tvrdě pracovali jejich předchůdci, kteří dneska už hrají extraligu dospělých, tak výsledky se určitě dostaví," věří Hlavatý.

Sokol Stratov – SK Liapor Witte 6:2

Výsledek je vcelku spravedlivým obrazem poměru sil obou soupeřů. Družstvo SK Liapor Witte nastoupilo v sestavě Tomáš a Radek Křížovi, Vlasta a Radim Kubínovi, Andrea Vavřinová, Jonáš Srvátka, Pavel Šmíd, Jakub Malý a David Kiliánek. Nejlepším hráčem byl Vlasta Kubín, který zařídil oba body – v singlu a ve trojici.