Od úvodních minut byl v hale míčových sportů opatrný florbal z obou stran. Skóre otevřeli sice hosté Jakubem Bočkem, ale hurricani dvěma góly dokázali otočit ukazatel skóre ve svůj prospěch, když se do statistik zapsali Michal Klápa a Miroslav Šnajdr.

„Plnili jsme přesně to, co jsme si řekli, že by mělo fungovat, a první třetinu vyhráli o jednu branku. Bohužel to tak vydrželo pouze první třetinu a od druhé třetiny jsme přestali hrát to, co jsme chtěli,“ zklamaně narážel karlovarský obránce Dominik Šíbl na pořádný šok, který Black Angels Varákům na začátku druhé třetiny přichystali, když ze tří střel třikrát skórovali, což bylo zlomovým momentem duelu.

„Nebylo příjemné dostat ze třech střel tři branky. Snažili jsme se z toho oklepat, ale soupeř nám případné zdramatizování zápasu nedovolil,“ poukazoval Šíbl.

Ani závěrečná třetina nebyla v podání karlovarského výběru žádná florbalová hitparáda, když hurricani inkasovali další čtyři branky.

„Soupeř už si zápas hlídal a k ničemu nás nepouštěl,“ podotkl k třetí třetině Šíbl a připojil: „Je to všechno o přístupu, povolili jsme ve druhé třetině a to zápas rozhodlo, takže musíme dodržovat, co si řekneme, celý zápas, více střílet a více se tlačit do branky. To si myslím, že nám chybělo v tomto zápase.“

FB Hurrican Karlovy Vary - Black Angels 3:9 (2:1, 0:4, 1:4).

Branky: 16. Michal Strachota, 19. a 46. Miroslav Šnajdr - 13. , 36. a 57. Jakub Boček, 21. , 43. a 51. Jakub Renčín, 22. a 23. Jan Hněvkovský, 44. Jakub Hromada. Rozhodčí: Müller - Novosad. Vyloučení: 2:1. Využití: 1:1. Diváci: 222.

Ilustrační foto.
Utkání roku je zde. Sokolov vyzve ostravský Baník