Zlatou a dvě bronzové medaile vybojovali mladí badmintonisté Jiskry Witte Nejdek na 14. ročníku turnaje Witte cup, který sami pořádali. V klání zařazeném do celostátní Grand prix ČR U15 v kategorii C obhájili loňské vítězství v singlu Radek Pistulka z USK Plzeň a Katka Vatashchuk ze Slovanu Karlovy Vary.

Z domácích si na bednu došli Ondra Marek pro deblové zlato (s Pistulkou) a Simona Špuláková s Kateřinou Kozákovou pro bronzové z dívčí čtyřhry (obě se spoluhráčkami ze Slovanu Karlovy Vary). Nejúspěšnějším kolektivem turnaje byla karlovarská děvčata – v singlech a mixu brala medaile všech hodnot a v deblech zlato a dvě bronzové.

Výsledky
Dvouhra chlapců: 1. Pistulka, 2. Kural (oba USK Plzeň), 3. Král (Baník Most) a Rašpl (USK Plzeň); dvouhra děvčat: 1. Katka Vatashchuk, 2. Panochová, 3. Antošová (všechny Slovan KV) a Legátová (Sokol Doubravka); čtyřhra chlapců: 1. Ondra Marek (Nejdek) s Pistulkou, 2. Rašpl s Kuralem, 3. Wagner s Neukirchnerem (BV Annaberg) a Kubalík s Králem (Baník Most); čtyřhra děvčat: 1. Vatashchuk s Panochovou, 2. Syřínková (Doubravka) s Legátovou, 3. Špuláková (Nejdek) s Antošovou a Kozáková (Nejdek) s Romanou Vatashchuk (Slovan); smíšená čtyřhra: 1. Pistulka s Katkou Vatashchuk, 2. Král s Panochovou, 3. Kubalík s Antošovou a Kural s Legátovou.