Buldoci budou tradičně plesa
Plesová sezona je již v plném proudu. Do té se zapojí i SK Buldoci Karlovy Vary, kteří pořádají 25. ročník sportovního plesu, a to v sobotu 25. února od 20.00 hodin. Ples se tradičně odehraje v Lidovém domě ve Staré Roli. Zájemci si mohou zakoupit či rezervovat vstupenku na ples již v předprodeji, a to za 250 Kč, u slečny Jany Havlové na tel. čísle: 602 315 283 nebo u pana Zdeňka Havla na tel. čísle: 602 445 863.

Rozběháme Karlovy Vary
Máte rádi běh? Tak neváhejte a zapojte se do běžecké komunity Rozběháme Karlovy Vary. Tréninková skupina, ve které se nachází nejen ostřílení běžci, ale také začátečníci, se schází jednou týdně pod vedením velmi zkušeného trenéra Miloslava Zítky. Dorazit můžete již tento čtvrtek, tedy 19. ledna, na Meandr v Karlových Varech, kde začne trénink od 17.15 hodin. Více informací o dění skupiny Rozběháme Karlovy Vary najdou zájemci na facebooku se stejným názvem, tedy Rozběháme Karlovy Vary.

HC Čerti Ostrov pořádají pro děti oblíbený Týden hokeje
Chceš hrát hokej? Tak neváhej. V Ostrově dne 24. ledna mají všechny děti bez rozdílu dovednosti bruslení jedinečnou možnost vyzkoušet si zdarma od 17.00 do 19.00 hodin, jaké to je, být hokejistou. HC Čerti Ostrov ve spolupráci s Českým svazem ledního hokeje pořádají na zimním stadionu v Ostrově akci v rámci Týdne hokeje. Kromě zážitku z bruslení si každé dítě navíc domů odnese hodnotný dárek.